= Citat = Izvorno postao centar137_ Pregledaj post
Jel moguce da ekran reagira na tapkanje i kad je zatvoren ili kad je
ukljucena virtualna numericka tipkovnica (gornji dio)?
Kako pravit profile (npr dnevni - takva zvona, ta glasnoca, toliko
jako osvjetljenje, ta tema,...)
Kako napravit foldere u meniju Programs?
Kako napravit da kalendar u otvorenom stanju izgleda kao u zatvorenom (da prikaze sve dogadje za taj dan jedan ispod drugog)?
Zasto mi XviD s SmartMoviem na mobitelu stopa, dok isti radi normalno na kompjuteru?
Kako se zove ona folija sto se nalijepi na ekran i cuva ga?

Jel moze link za sljedece programe sa crackom (trazio sam na netu i tesko se nalazi):
Total IR Remote
FExplorer
UltraMp3
1. ne bi smio reagirati
2. ne znam sto konkretno hoces s profilima, ali instaliraj MAgic Profile Pro i Magic Screen, ima i vise funkcija nego sto ti treba
3. Applications-->Set folders?
4.Mislim da nikako. Mozda ako instaliras neki PIM program. Probaj Agendus ili tako nesto. Gore navedeni Magic Screen ti sa zatvorenim flipom prikazuje dneven obaveze iz kalendara...
5. Za gledati xvid moras ih prekodirati i smanjiti bitrate, a pozeljno i zvuk na mono. Zato i dolazi converter sa smartmovie-em. Ipak je to 150 MHz proc za vrtiti tako nesto, na PC-u s procom te brzine ne bi bas puno gledao :-)
6. Koja folija? Ne treba ti to...
7. IMHO, FExplorer je sranje, preferiram Handy explorer ili Profi explorer (dolazi s profimailom), UltraMP3 ne koristim jer mi nije radio dobro, za razliku od onog Alon mp3...Total IR remote koliko sam ja nasao ima samo neka prastara verzija s crackom koja radi, za neke novije nisam nasao crack.
Ako ne nadjes navedene programe, javi se na mail pa ti posaljem...