The product comes in 3 editions: Music, Classic and Executive.
kao što vidite prikazuje tko zove itd. klasik mi je najjači ...
The product comes in 3 editions: Music, Classic and Executive.
kao što vidite prikazuje tko zove itd. klasik mi je najjači ...
može li malo više infa
ovaj drugi mi je jako dobar...
prvi i drugi su mi dobri, gdje se mogu nabavit, koliko dodu?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
i ja bi jedan classic...zanimljivo jedino sto bt guta bateriju stalno ukljucen, al bilo bi fora da svi imaju automatski stalno ukljucen bt..
bio nekad oglas...
ja mislim da se to neisplati kupit..-samo pokazuje ko te zove,pise sta slusas i vibrira dok te neko zove.. ionak vidis na mobu ko te zove.. cujes sta slusas i na mobu ti pise sta slusas..i mob ti isto vibrira u zvoni dok te neko zove..sigurno je i skupo a sam trosi batreiju moba i to sigurno ima kratku bateriju zato sta ima bluetooth... ugl. bezveze.. jedino sto ljepo izgleda...
pa i funkcionalno je o_O
jel tebi lakse vadit mob iz dzepa/torbice da pogledas koja ti pjesma svira i slichno.. ili na primjer ti mob u drugoj prostorij i necujes zvonjavu pa vidis na satu.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Ima na mobile-reviewu i review jednog starijeg modela. Fora stvarcica, cini mi se da je u reviewu poisalo da moze i odbiti poziv. Ono sto mi se svidja je da s ovim sigurno necete propustiti niti jedan poziv.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ja bi taj sat uf uf...
skroz korisno
Seriously?
To bi se bolje prodavalo da su napravili sat zajedno s nekim brandom koji proizvodi dobre satove.
Bilo kako bilo, mislim da se kod nas neće moć nabavit na mnogo mjesta, a i vjerujem da će cijena bit paprena...
http://www.mobile-review.com/review/...bw100-en.shtml
Ovdje je review koji sam gore spomenuo. Uglavnom radi se o prethodniku ovih satova. Satovi su radjeni u suradnji sa Fosilom i u principu rade samo sa SE mobitelima i dodju oko 400 eura. Ali i Fosil sam proizvoi takve satove koji rade sa svim mobitelima, pogotovo sa Sybianima, a dodju oko 100 eura manje.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
@Most Wanted...toliko od tvojih 400 kuna...
ako ih radi fosil i s ovim mogucnostima i ako zadrzavaju kvalitet fosila, onda 400e i nije toliko puno novca...
A definitivno i ne izgledaju kao da koštaju 400€
Jako puno novaca za sat iako je opcija prikaza tko zove super.
Bookmarks