Hej ekipa, malo ste se ufurali u marinu. Usput , jeste vidjeli onu reklamu gdje je R nabacio konferencijsku sa 007 i M, telefoni su Heineken i cipela , reklama je prva liga
Živjela nam Marina još dugo i neka se ne prestane javljat sa pitanjima.Svaka čast,i ja sam se ugodno iznenadio kada pitala za zadnju vers. softa i čak napisala koju imaš.Wow!
![]()
Hej ekipa, malo ste se ufurali u marinu. Usput , jeste vidjeli onu reklamu gdje je R nabacio konferencijsku sa 007 i M, telefoni su Heineken i cipela , reklama je prva liga
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
ja jučer vidio..... meni najjača ona ženska kaj totalno izgubljeno gleda cijelu tu priču i niš joj jadnoj nije jasno![]()
o čem se priča?!?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Da. recite i nama o čijoj se reklami radi ili se moramo igrati asocijacija?![]()
Ma radi se o reklami za Heineken, R iz Bonda stoji za šankom i zvoni mu mob, pokuša se javit na nalivpero, kemijsku, naočale ( a mob još zvoni) i na kraju izvadi Heineken i javi se na njega, priča sa bondom i onda opet zazvoni mob , pa stavi nogu na šank i priča sa M u cipelu i onda prisloni Heineken na cipelu . Sve to promatra neka treba zbunjeno i pita ga šta to radi a on kaže da je u konferenciji. Morate to vidjet, reklama je najjača.
Buraz je to vidio i rekao da je zakon!! Moram to vidjeti žNa kojem se programu vrti reklama (hrt/otv/nova)??
kak nam je spurio to lijepo opisao...totalno sam se zapalio!sad još samo da vidim reklamu!
Na HRT 1 , bila je prije 2 min, kako je zakon reklama
Jos malo slika . . . . . .
![]()
![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ona prva je dobra, fora svijetli , light show
Malo previše izgleda futuristički. Možda da ima manje svjetlosti i da je manji malo....![]()
Bio sam u pravu u vezi lajt šoa,moglo bi se nasilniuke uplašit takvim telefonom u mraku a onima koji malo više
bi mogao biti umjesto lampe za osvjetljenje kućne brave (mada postoji i taj dodatak za Ericsson i Sonyericsson a zove se Blue Torch IBT-20)
A pazi ove modele . . . . oni su za PDC i CDMA,
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Jamal : 03-12-2002 u 00:39
Fora izgleda ovaj zadnji kad je zaklopljen
Da fora je, ali nema vanjski displey . . ..
A koji je ovaj u sredini, ne vidi se proizvođač a ne vidim sonyericsson na njemu
Pa nema nigdje natpisa ni na onom prvom modelu, pa se vjeruje da je i on SE.... Ali ne sviđaju mi se ovi SE-ovi preklopni.....
Da , bolje bi bilo da naprave neki sa flipom, zadnji je bio T39m. Onaj na p800 je ista pašta kao i na R380
vidio sam reklamu s hajnikenom!spada u kategoriju s onom za pežo 206 i onim indijcem!![]()
Ak ne vjerujte pogledajte URL svake slike pa ce te vidjet da je svaki od ta tri modela sonyericsson
Jos jedna slika Sony Ericsson A1101S
![]()
Ova je već nešto ljepša
Bookmarks