Thanks
Marina pa ovaj fon ti i neće tako skoro kod nas.... Moooožda tek za ljeto, ali i to je upitno....
Što se tiče GD87-ice..... mislim da je zakon, imaš malo o njemu pod "panasonicovom" forumu na mobilu, a najveći minus CIJENA!
Thanks
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Ja i dalje tvrdim da neće kod nas... uopće doći.![]()
sori,al ta zemlja je zaostala!to sam sad sazno!a marina,gd87 je po meni (i mnogima) jedan od najboljih, ako ne i najbolji mob na tržištu!kad skupiš lovu to obavezno uzmi!ne isplati se čakat sonija a i došli smo do zaključka da nije sigurno da će doč kod nas.tek kad uvedu 3g onda postoji šansa.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Ah taj gd87..... skupio sam oko 45OO kn i sad se premišljam trebam li baciti svu lovu na taj fontele ili malo sačekati.....
GIK DAJ PRIJEDLOG![]()
![]()
![]()
Ja cu ipak cekati, a uostalom sada nemam ni love, pa i da ga hocu odmah kupiti ne mogu, ali stvarno sam zaljubljena u ovaj sonyericsson, premda mi nije ni panasonic gd 87 los, a ni samsung S100 i V100?!
Nema do sonyericssona, osim toga ovaj mob mi malo liči na motorolu, a vama?
Ehaj meni lići na Sony Clie pa si ti misli; Sony kad zabrije - zabrije...
Ima li tko kakvu sliku gdje je zatvoren?
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
ico a koji mob imaš?t68icu?ako to imaš ne isplati ti se onda niš uzimat!ja bi kvalitetnije utopio 4 i po' soma kuna!razmisli malo,kaj ti doma fali?mob imaš(njega zaboravi)!
Ma sad ga mislim prodat, jer mi se jako sviđa onaj S55, a ako ga ne utopim za nekih tjedan - dva, neće ni otići jer mi je ova siva boja fakat cool!! Šta ti imaš gIK??
A za 4,5 soma.... da se pošteno zgazit za novu!!![]()
![]()
ma ja biznismen imam r320!mob mi je okej al je fakat VELIK!:stalnoda bi novi al kad bolje razmislim:ne treba mi!za kolko češ dat 68icu?al ja ak bi kupovao neš novo ziher ne bi uzeo simens!soft je banana a to ti je važnije od izgleda,kaj ne? 4,5 soma...znaš ti kolko je to
(pive)?!?
A mene pati nedoumica između T300 i Sharpa gx10.Čekam da se definiraju cijene još do kraja.
Šta si ti neki veliki biznismen (gIK ma ja biznismen imam r320)?! Ajd sredi neki posao, pa odemo alo potrošit od ovih para na
!!
Za T68-icu tražim 2000 kn... možda malo previše, ali ono...
A šta fali siemensu?? My sis ima S45 i fakat je super, samo kaže da ju živcira pisanje poruka kod kojih svako malo izostavi pokoje slovo?!
A šta si misliš uzet??
pa o tome ti ja govorim(za simensa)!pišem poruku i stisnem 6 puta tipku da bi dobio 3. slovo-i to stalno tako!ma ja sam ti velki biznismen,imam 120 kila i metar90!evo baš neš dilam,pa kad se tog riješim idem malo trošit!sam da ne naj.... ko onaj frajer na granici...
a kad bi došo do koje kune uzeo bi neš preklopno tipa s100 ili ovog novog šarpa!to mi je okej iako mi je 87ica d best al mislim da je to dosta para!
![]()
fotke samo za spuria.nisam mogo nać niš bolje!
Kako šugavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daj ko da nisu mogli bolje!!
Strava.Kad te netko nazove ili dobiješ poruku imaš privatni lajt šou na fonu.Neko bi mogo pomislit da si došao sa snimanja Zvjezdanih staza sa trikoderom.Ali nadasve maštovito,mislim da će Marina još više poluditi za ovim fonom kad ga vidi u ovom izdanju.![]()
pa zato sam i isfuro slike!možda poludi i zamnom!![]()
(neću ništa reći)
![]()
Sms freak je bio u pravu kada je rekao da cu poludit za ovim mobitelom, stvarno je cool, i nema teorije da kupim bilo koju drugi osim njega... ni panasonic, ni samsung....
Gik hvala na slikama, iako jos uvijek nisam poludila za tobom, od srca sam ti zahvalna, KISS samo za tebe!
Uglavnom zanimam me znate li mozda koji je zadnji software za T68i jer kada ja zovem je....ni Elektromagic oni mi kazu da je moj najzadnji, a ja imam, mislim, R2B, starije od Biblije?!
E, usput, kupila sam novi mojmoby, i nigdje ne mogu naci taj sharp koji vi svi spominjete, moze li mi tko reci na kojoj se stranici nalazi, samo mi nemojte reci da sam trebala kupiti Mobil, jer sam se bas premisljala izmedju ta dva, pa sam izabrala moj moby jer je na okvirnoj stranici bio onaj panasonic (usput, vise mi se ne svidja toliko, od sada kada sam vidila ove)
Pozdrav svima
P.S. zahvaljujem svima koji sudjeluju u funkcioniranju ovog foruma jer je prva liga, i omogucuje nama, manje upoznatim, da se bolje upoznamo sa mobitelima...
MARINA
mislim da bi mogli i prigodno nagraditi nasu bolju polovicu foruma da se drugi put ne premislja sto ce kupiti
urednice gukkni?
Svetogrđe!!!
Spomenutu je ime tiskovine koja nije Mobil (koji nam sprema iznenađenje)...
Užas!!!
I da ne zaboravim naputak budučim prodavačima prekrasnog A1101s: Što dalje od škrina sa sladoledom da se jadna djeca ne bi bunila...![]()
Zahvaljujem gIK, kako su sfušarili prednji dio moba, baš mi se ne sviđa , kad bih ga imao bio bi non stop otvoren![]()
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
niko mi se niš nemora zahvaljivat!ja to radim iz čiste ljubavi!jedino hvala marini na pusi!
i još nešto za marinu:trebala si čekati novi mobil!ja sam se isto zaj... što sam uzeo moby!i zahvaljujem bogu što ima cura kao što je marina...koje kuže neš o mobitelima!marina mi te volimo!
![]()
Bookmarks