Zanima me kako pojacati zvuk np3 mp3 da mi se cuje jace,preslabo mi je to pa me zanima da li postoji nekakav program za to?Ja mislim da je to moguce jel primjerice dok slusam mp3 ne cuje se bas glasno,al dok me netko zove (imam slozen mp3 kao ringtone) zvuk je puno glasniji,stoga ja mislim da sigurno postoji tamo negdje nekakav plugin za unaprijedenje zvuka.
Hvala
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Jel mi mozete dat preporuku koji da stavim,jel mi se ne da isprobavati 100 verzija raznih playera,i ako nije bed molio bih link
Puno hvala
Ne moraš isprobavati nove plejere jer zvuk je jednostavno takav kakav je.
Na vanjskom zvučniku je jako slab, ali nije ništa bolji niti kad slušaš muziku preko slušalica (mono su, a ne stereo izlaz).
Ako si mislio 6600 pretvoriti u mp3 player, moram te razočarati (to nije moguće niti s nekim najnovijim Nokijama-npr. ja imam E70, ali reprodukcija muzike je tiha jeza).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hvala skinuo sam neki player i ima male razlike,pa sam odustao od potrage,ali imam jos jedno pitanje jel nekak mogu promijeniti one defaultane settingse da snima vise od 12 sek.
Hvala
E,imam jedan problem s tim playerom,ne prikazuje mi pjesme,jel mozda treba biti u nekom posebnom folderu tipa sounds ili nesto??
Par stvari:
- 6600 ne podržava mp3 audio format pa se nemože koristiti za zvuk zvona (postoje neke brljavine sa kodekom ali se ne vrijedi bakćati s tim uopće)
- OGGPlay ti ne prikazuje .mp3 format pošto nije podržan od samog telefona i zato nemaš nijednu pjesmu.
Prekonvertiraj ih u .ogg format i radit će a uz to malo povećaš taj Gain u settingsima i zvuk zvona će ti bit glasniji (tako je kod mene i radi već godinama).
za onaj Philips camcoder,tu je negdje na forumu,znam da sam ga ja stavio u attachment,samo da nađem pa ću stavit link ovdje
---------------------------------------------------------------
Evo teme o tom snimanju videa http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12146
Zadnji uredio sms freak : 16-06-2007 u 22:08
te "brljavine" su tak jednostavne... treba ti pol minute da to slozis...
a za oggplay, dovoljno je skinuti verziju koja cita i mp3 (automatski ih mozes onda postavljat za zvono
jako jednostavno
EDIT:
to se za cas sredi, ak neko treba mp3wmaogg codec u .sis formatu nek se javi. (samo ga instaliras i to je to)
E,ali javla mi se problem nekad mi taj codec samo nestane,da li ga mozda trebam instalirati na internu memoriju?
meni se to nije nikad dogodilo, a codec imam trenutno na internoj a prije na kartici. kak mislis da sam nestane?
Pa kad idem pokrenut pjesmu(moram sa explorerom zato sto mi u galeriji ne vidi mp3) onda kaze unkwovn format,onda ja lijepo opet instaliram codec pa me pita da li da zamjenim postojecu i kazem da i kad instalira opet radi mp3,ali nakon par dana ne radi.Zasto???Uvijek instaliram na karticu,al cu sad probati na internu pa cemo vidjeti sto ce se dogoditi
neznam... ja kad instaliram codec vidim mp3-ce i u galeriji i uvjek radi, mozda nemamo isti
Jel mozes uploadat svoj ili mi dati link?
Thanks
Evo radi na internoj,al imam jos jedno pitanje,recimo ja otvorim fexplorer i odem da posaljem igricu(.jar file) kad odem poslati preko bluetootha nis se ne dogada isto tak je i sa .sis fileom,dok sliku ili zvuk normalno saljem??Zasto?
Hvala
.jar, .sis i .mid su zasticeni fajlovi, ako ih hoces slat onda ti preporucujem da koristis x-plore ako imas negdje instalaciju a ako ti je instalacija u inboxu evo ti ovaj odlican program
http://rapidshare.com/files/37553741/forward.sis
Bookmarks