Ima. Pogledaj na www.gsm-free.com imaš upute kako oživiti krepane mobitele. Ako nešto ne kužiš, javi.
evo sestri krepo c55, kada stisnes crvenu da ga upalis, zazuji, upali se svijetlo u opet se ugasi. ima mu pomoci?
Ima. Pogledaj na www.gsm-free.com imaš upute kako oživiti krepane mobitele. Ako nešto ne kužiš, javi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zasto nemogu prebaciti stranicu na engleski? kliknem da mi je na engleskom, a ona mi se opet otvori na njemackom!
i mojoj prijateljici je isto tako i ona ga bacila
njij je zestoko trehno
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ma vjerojatno se moze popraviti, tek kada sve isprobam cu ga baciti
reflashaj ga sa fullflashom. ako ga nemas, skini ga na www.gsm-multifund.de/index2.html
onda, kad to ubacis, pokreni neki unlock program i otkljucaj mob. To bi trebalo biti dosta da mob proradi.
Naravno moras imati neoriginalni data kabel ili USB kabel.
maraschino - PTICICA
Meni je tako bilo i sa C60 jer sam prčkao po EEprom blokovima. Nosio sam ga u servis i čak su mi priznali garanciju. Ipak mislim da još ima spasa. Prčkala je sa kablom po mobitelu ili što slično ili je samo od sebe???
btw. meni piše da su mi mijenjali neke kristale kad sam dobio mobitel iz servisa.
ma nemam kabel, tako da nije prckala, samo od sebe.
jel se moze sa nekim programom?? ako mu stavim novu full flash, gube se sve postavke, pa bi to htio izbjeci
Ako se mob ne da upaliti (a neda se) koliko ja znam nema spasa podacima.
kojim podacima tocno? neznam o cemu tocno govoris? probaj onda samo sa flashom bez eeproma, pa ce ti biti sacuvani neki podaci. Samo sto ces tesko naci flash, a ne fullflash. Mozda da pitas nekog da izvuce svoj pa da ti ga posalje, naravno ako ima istu verziju fw-a...
maraschino - PTICICA
Korisničke postavke se ne mijenjaju kod flashanja. Izuzetak su patchevi, ali to je druga priča.
@Coma stranica nije kompletno prevedena i zato vraća natrag na njemački.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@sljaka: nije rekao za postavke nego za podatke koji se brišu kod flashanja.
ma mislio sam na profile i to, to se kolko ja znam po svom sl-u brise ako se stavi full flash, odn stavljaju se tadasnji podaci. samo me zanima dali ce imenik koje je u mobu ostati citav, trebao bi jel tako?
mislim da će se pobrisat,pa trebala je sve važne brojeve ostavit na sim cardu a ove manje važne na telefonu!
Da razjasnimo neke stvari. Kod flashanja ne prišu se podaci koje korisnik sam unese, bez prčkanja po onim stvarima koje nisu tvornički dozvoljene, tu se podrazumijevaju profili, imenik , melodije i slično. To se zove korisničkom postavkama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znaci sta da radim? da stavim full flash od nekoga ili da jednostavno flasham mob na visu verziju softa, pa ako to ne pomogne onda na full flash?
Meni su se brojevi u mobitelu obrisali, ali srećom imao sam backup. Moja preporuka je flashanje. Možda pomogne.
@coma
neces ga oziviti tako da ga dignes na vecu verziju, prvo ga flashaj sa dobrim fullflashom iste verzije kao sto je tvoj i onda ga otkljucaj.
Ako ni onda ne radi, javi, pa cemo dalje. ALi trebalo bi raditi.
maraschino - PTICICA
a nista, onda cu ubaciti full flash koji cu skinuti sa gsm-free i gotovo, javim se za par dana. moram jos i kabel posuditi
cuj, radi sa Freia build9. S njom provjereno radi. Samo si namjesti bootcore type na normal, i kad odes na unlock also saves map, budi diguran da stavis kvacicu na Update flash IMEI; ali moja ti je preporuka da isto i rucno upises svoj IMEI (za svaki slucaj).
Sretno![]()
maraschino - PTICICA
evo dobio ja nakon par tjedana natezanja usb kabel, sa njim nisam nikada radio, jel sve isto kao sa serialom? na koj port namjestim?
evo javlja mi nesto tipa there is no power on the phone, idem na write flash to phone-->odaberem flash-->odaberem firmware-->ok-->stiscem crvenu kratko
sta krivo radim?
hmm, mozes li isprobati kabel na nekom drugom mobu na svom kompu? Jesi instalirao drivere za usb, da ti komp prepozna ga kao serial?
maraschino - PTICICA
e te drivere nisam instaliro, nisam nikad radio sa usbom pa neznam. koji su to driveri, di ih naci?
pa najcesce ih dobijes sa kabelom... Pitaj tu osobu od koje isi posudio kabel. Da ti je mob upaljen, onda bi win vjerojatno prepoznali mob kao neki novi hardware, ali ovako ces mislim ipak morati instalirati divere.
Pitaj Gen'Mokai-a. Znam da je on ima usb za m55, pa mozda ti moze poslati drivere na mail...
maraschino - PTICICA
Bookmarks