+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 207

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mobitel
    SE w360
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    Sorry ali ova kamera od 2 MP u njemu bez auto focusa je zesce sranje jer je identicna u w850/880 i bolje da je nema uopce jer se njome ne moze previse toga napraviti....Da su je izbacili, uredaj bi automatski bio jeftiniji, dok ovako ni v-rit ni mimo....

Uostalom, što će mi kamera koja daje slike koje su ispod prosjeka po pitanju kvaliteti....
    -vi se tu svađate oko kamere, ako vam treba kamera kupiš fotoaparat sony od 12mp

[QUOTE=SE Hondaš;867477]Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler
    -baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...

-jesi radio sve kak ti piše? Prvi put ga punio 12 sati, ostale ga puniš samo kad ti piše 'baterija prazna' i tad ga puniš do 97% najmanje! Ako nisi tako radio možda ćeš imat problema
    Zadnji uredio imaticx : 27-07-2009 u 11:47

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jul 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

[QUOTE=Krx00;878719]-vi se tu svađate oko kamere, ako vam treba kamera kupiš fotoaparat sony od 12mp

= Citat = Izvorno postao SE Hondaš Pregledaj post
    Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler
    -baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...

-jesi radio sve kak ti piše? Prvi put ga punio 12 sati, ostale ga puniš samo kad ti piše 'baterija prazna' i tad ga puniš do 97% najmanje! Ako nisi tako radio možda ćeš imat problema

baterija mi izdrzi i do tjedan dana a redovito prckam po njemu,a taj je uredaj ionako napravljen za muziku,imas pravo za kameru

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke