Prikazujem rezultate 1 do 25 od 207

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung i8700 Omnia 7
    Operater
    vip
    Godina
    34
    Bodovi
    10.278
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Bodovi: 10.278, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kada eldar napiše ovo:
    Ukoliko posmatrate portfolio kompanije Sony Ericsson, primetićete da model W910i nastavlja liniju koju je započeo W850i. Ova dva modela karakteriše tip dizajna sa kliznim mehanizmom, oba su vodeći proizvodi ukoliko se posmatraju rešenja izvan UIQ opsega. Ali ukoliko se vratimo u vremena kada je W850i bio vodeće rešenje kada su rešenja namenjena reprodukciji muzike u pitanju, model W950i je bio taj koji je bio iznad ovog modela kada se posmatra i funkcionalnost i po pitanju kvaliteta zvuka. Danas je međutim sve drugačije i Sony Ericsson W910i nadigrava model W960i po pitanju onoga što ima spakovano u kućištu i može se smatrati vodećim proizvodom kompanije koji zaista postavlja razvojni kurs. Kada se sve sabere, zaista se nameće zaključak da je W910i najbolji Walkman telefon koji se danas može naći na tržištu.

što se tiče trajanja baterije

Za razliku od većine prethodnih modela koji se isporučuju sa Li-Pol baterijama, model W910i poseduje Li-Ion-sku bateriju (BST-39) kapaciteta 920mAh. Prema tvrdnji proizvođača ova baterija može da obezbedi 350 časova rada telefona u režimu mirovanja i oko 9 sati razgovora.Model W910i je značajan i zbog toga što je trajanje baterije poboljšano u svim režimima korišćenja, uprkos činjenici da poseduje ekran veće dijagonale. Bez izbacivanja neke od funkcionalnosti uređaja, inženjeri Sony Ericsson-a su uspeli da ove brojke uvećaju za 10 do 30% u odnosu na prethodnu generaciju baterija kao što je na primer BST-33 (Li-Pol, 900mAh).Po pitanju trajanja baterije Sony Ericsson se pokazao boljim od Samsung baziranih telefona sa kliznim mehanizmom (Li-Ion, 800mAh), jer njegova baterija traje 1.5 do 2 puta duže. Kada je u pitanju muzički režim, ova prednost je još očiglednija – 2.5 puta duže trajanje. Slične tehnologije smanjene potrošnje baterije je do sada ponudila samo kompanija Nokia – baterije kod njenih rešenja traju dugo koliko traju zahvaljujući odgovarajućim baterijama.

Ovo znači da su ostali proizvođači prisiljeni da načine kompromis – ili će uvećati zapreminu baterije a samim tim i težinu telefona ili će da žrtvuju trajanje baterije. Jednostavno ne mogu dobiti i veličinu uređaja i trajanje bateirje u jednom modelu.

a sada da ja pitam vas

ima li kakvijih bitnijih razlika,ili razlika uopće oko modela w760 i w910.mislim si uzet jednostavniji model i sad ovo mi paše jednako kao i w760,samo kaj njega trebam čekat a jedine bitnije razlike su kamera tamo ona pizdarija s igricama u landscape modu i stereo zvučnici,ništa mi nije bitno osim ovih stereo zvučnika,isplati li mi se čekat ili da si uzmem w910
    Zadnji uredio blek_hrcak : 13-01-2008 u 15:35

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke