Mob ima 2Mpix kameru bez autofokusa i blica sa 2.5 digitalnim zoomom...
Mob ima 2Mpix kameru bez autofokusa i blica sa 2.5 digitalnim zoomom...
A po toj logici su mogli onda u w960 staviti kameru iz K850, jel tako?
Kako je vec bilo govora u jednom threadu, SE nastoji razdvojiti walkman i cybershot serije, a najbolji i najlaksi nacin je to uciniti u kamerama.
Ovo ce dakle biti neki mid-range walkman model, dok je w960 top class model.
I naravno da ce onda razdvojiti i ta dva modela nekako.
Inace w960 mi se vise svidja od ovog modela, iako mi je ovaj fora. Tanak, lagan, klinzi... mogao bi biti jeftin i dobro proci kod mladje publike.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Sorry ali ova kamera od 2 MP u njemu bez auto focusa je zesce sranje jer je identicna u w850/880 i bolje da je nema uopce jer se njome ne moze previse toga napraviti....Da su je izbacili, uredaj bi automatski bio jeftiniji, dok ovako ni v-rit ni mimo....
Uostalom, što će mi kamera koja daje slike koje su ispod prosjeka po pitanju kvaliteti....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ne razumijes, stvar je u tome da je to mob koji ima kameru i mogucnost slikanja(slike nisu uopce lose po danu), medjutim to mu nije primarna funkcija.
Ako hoces mob na kojem je kamera jedan od primarnih dijelova, kupit ces cybershot mobitel. Kod walkman mobitel je naglasak na muzici.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
-vi se tu svađate oko kamere, ako vam treba kamera kupiš fotoaparat sony od 12mp
[QUOTE=SE Hondaš;867477]Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler
-baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...
-jesi radio sve kak ti piše? Prvi put ga punio 12 sati, ostale ga puniš samo kad ti piše 'baterija prazna' i tad ga puniš do 97% najmanje! Ako nisi tako radio možda ćeš imat problema
Zadnji uredio imaticx : 27-07-2009 u 11:47
Bookmarks