Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 207

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    Galaxy A5 .6
    Operater
    Meteor / HT HR
    Godina
    42
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kara Pregledaj post
    sto se tice sive boje na D pad-u to je tocno.. i meni se malo izlizala, no to sam i ocekivao posto uvjek picim po njemu sa noktom.. kao i sa straznje strane na onom poklopcu od zvucnika..malo se izlizalo na 2 mjesta(valjda su mu tu dodirne tocke)
    sto se tice resetiranja(ovo sto ti crkne) dogodi se jednom u 2,3 tjedna i to iz cista mira,znaci nikad nije zablokirao dok je netko zvao.. tak da mi to i ne smeta..
    W&sms nikakvi problemi, ko da i ne radi W..
    sto se tice preslusavanja mp3.. krene odmah svirati(stim da u media playeru postepeno pojacava glasnocu, ako je pojacano vise od 1)

pretpostavljam da si probao upgrade-at soft..

ne znam.. ja sam zadovoljan sa mobom.. nikakvih vecih problema..
    jedino mozda da baterija duze traje.. ja ju iscjedim za 2(2 i pol) dana.. neki spominju 5,6 dana.. mozda ak stoji na stolu )
    Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler
    -baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...

e da, D pad (gdje je znak PLAY & STOP) se izlizalo

= Citat = Izvorno postao zix Pregledaj post
    Ja imam taj mob oko 2 tjedna i još mi nije zakazao niti jedanput.A inače ga non stop čačkam,da kažem da sam znao zablokirat k800 i nokiu n73,ne znam šta reći ja sam zadovoljan.Baterija mi traje oko 3 dana.
    Upravo mi se desilo:Mob iz cista mira zavibrira i "crkne",te se nakon par minuta sam probudi.Ako neko zna da li se to može otkloniti flashanjem ili na neki drugi nacin neka javi.Nije ugodno kad nekom pokazuješ "novi" mobitel a on u ruci crkne...
    Et' viš.. Ma neće ni flash pomoć, isti problem sam imao na S700, a to su potpuno drugačije 'igračke' A ISTI PROBLEMI, hm hm.........

-otkad ga imam, razmišljam KOJI DRUGI NEKI da kupim AKO UOPĆE POSTOJI NEKI BEZ BUGOVA I PROPUSTA? ma katastrofa...
    Zadnji uredio ravilov : 25-05-2009 u 13:17

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony Ericsson novosti
    By KaKaV NeReD in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 10-03-2003, 23:45

Tags for this Thread

Bookmarks