ej, ma znam da je ono za zahtjeve, mislio sam si u koju da stavim, onu, ili ovu u kojoj je sad.. na kraju odlucio u onu; jer ipak zahtjevam nestoal dobro..
tnxfora su mi te ikonice, naspram onih sa onog linka sta sam stavio, one stare ikonice od vodafona..
EDIT:
imam jos par pitanja..
- kad prelistavam glazbu u music playeru, neke stvari su sortirane po imenu, a neke nisu.. moze bit da je to do ID3 taga.. kakva je stvar kod vas?
-isto vezano uz sortiranje, u manualu pise za da se datoteke mogu poredati po izvodjacima ili naslovima.. ali nigdje na mobu nemrem naci di se to namjestava..
-kad ukopcate slusalice(za vrijeme razgovora,ili neposredno prije zvanja) jel vam pocne blinkati osvjetljenje na tipkama(na gornjem dijelu slajda) i tako tokom razgovora..
- da li vam se gasi osvjetljenje tokom razgovora?
e da, i jos jedno) kolko vam traje baterija, i kolko ga koristite? meni 2 i pol, 3 dana,dnevno oko sat i pol do dva razgovora, mpr/radio oko sat vremena, tu i tamo koja slika.. al ajd.. nova je.. mozda se ko na nokii 6300 nakon nekog vremena produzi trajanje.
znam da pitanja zvuce malo munjeno, al znam da danasnji mobovi imaju svakakve bugove, pa cisto da znam jel ovaj moj normalan![]()

Odgovori uz citat
al dobro..
fora su mi te ikonice, naspram onih sa onog linka sta sam stavio, one stare ikonice od vodafona..
) i tipkovnica malo prekratak hod, ali opet glavno da nije onakva kao na K530. Još uvjek se sjećam grozne tvrde tipkovnice na tom modelu.
okreneš program,odabereš model i pratiš upute i na kraju kad kaže finish onda možeš odspojiti mob i vidjet jesi li šta dobila.
..

Bookmarks