Slazem se sa wildbabeom. Telefon je ponudio vidni napredak u odnosu na prethodnika a neki opet nisu zadovoljni.
Slazem se sa wildbabeom. Telefon je ponudio vidni napredak u odnosu na prethodnika a neki opet nisu zadovoljni.
PREDATOR
3.2 je čist solidno,sve to paše jedino me jebe taj datum izlaska,cijena je bila za očekivat i suludo se žalit na istu
evo iz mailaPrije nekog vremena zamolili ste nas da vas obavijestimo kada će novi W960i biti dostupan u trgovinama. Sada je dostupan. Isprobajte ga kod najbližeg prodavača i budite prvi koji će ga imati!*![]()
.....cute but psycho.....
Znači stigao je????
PREDATOR
izgleda da je.. cak je dostupan i na njihovim stranicama
.....cute but psycho.....
Evo, opet sam pogodio kada če izaći.
PREDATOR
A jel stigo u hrvatske trgovine? Cijena?
Raise hell in heaven.
wildbabe
slazem se da je veliki napredak i da ne treba cjepidlacit,ali problem je sto kasni.Koliko samo cjepidlake oko telefona, uvijek je tako i tako će biti..
ista stvar je bila i sa P990 pa znas kako je prosao.ne razumijem njihovu politiku.
nisi jedini nažalost nadajmo se da će se i ovo sredit uskoro,bar je vani![]()
na gsmareni je available.e sad treba docekati da Electromagic lokalizira telefon,a to znaci nista od sluzbene prodaje prije prvog mjeseca.![]()
![]()
U oglasniku bi mogao osvanuti za desetak dana a u službenoj prodaji možda oko Božića.
PREDATOR
evo da se pohvalim, drzao sam ga u rukama prije satak vremena, isao kupit sestri s500 kod nekog lika na jarun, koji ima trgovinu ali prodaje na crno, i taman mu dosla roba popodne i doslo mu 5-6 komada w960! nisam ga palio, ali malo sam stiskao tipke na suho![]()
, a stas, inace cijena mu je, kako mi je rekao nekih 530 eura mislim, ne sjecam se sad, ali oko 3900 kn! ako netko misli kupit, ja mu dam broj mobitela i kazem di je trgovina!
edit:
ima i onaj samsung g800 s 3x optickim zumom, i 5 megapixelnom kamerom, ne znam cijenu, ali mislim da to vec ima u oglasniku
cvita
ok ovo je dobro,a što se tiče g800 preporuka da se ne uzima jer od svim 5mpx kamera ova je ispala najgora po testovima:/
Ovo je SE podforum!
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Tako je, super za obavijest o G800, ali ajmo sad![]()
ja bi broj njegov isto.....! jel uzima staro za novo?
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
Gle, jer bar možeš rec kako da dodjem do njega
e hvala ti. nisam vidio poruku![]()
Zadnji uredio imaticx : 11-12-2007 u 19:17
ovaj mob mi onak moglo bi se rec bezveze jer nemozes radit s njim sa prstima po ekranu..a nema sastrane back tipku..tak da ti u svakom slucaju trebaju 2 ruke..i ak se sjecate kad smo pricali o onom kad otvoris playre..da prvo biras video, glazba il slike..e tog nema..a k850 i w910 to imaju...isto mal glupo..i da jos...neznam di da gledam video u playeru,mozes sam onak normalno ja mislim..i ...nema ono sens me kak ima w910.. nek malo dukcije..biras svoje raspolozenje..ono ko da su nekoliko playlista..a na w910 je to bolje izvedeno...e to su moja misljenja..i ono sta sam skuzio o mobu..
Na w960 se može većina stvari raditi prstima isto kao i na 950, tko kaže da se ne može i širi dezinformacije,jel?
Ako misliš da se zbog onog dodatnog sloja preko ekrana ne može koristiti prstima, nisi u pravu.. možda će biti malo teže nego na 950 ali će se moći..
Ova tipka sa strane kaj je maknuta je dobro sto su napravili po meni, tako je bilo na prijašnjim SE telefonima( dummy ), meni je totalno nezgodno pritiskati ju sa strane..
SENS ME mi ne treba i ne vidim to kao nekakav bitan nedostatak, uostalom nemre sad ovaj tel imati baš sve u sebi, jel? opet malo pretjerujemo..
Više nema one opcije s datotekama, a čuj to je inovacija i netko će se priviknuti, netko ne..![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks