+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 683

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    SE Play i C901, Lumia 820
    Operater
    t-mob HR, blau.de DE
    Godina
    47
    Bodovi
    14.081
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Bodovi: 14.081, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobih od frenda k850 i uglavnom radi. Pod ono 'uglavnom' mislim da se mobitel zna ugasiti par puta dnevno, najviše kad isklučim slušalice ili ga ostavim u stand by pa sam od sebe. Kaže frend da mu prije nije radio i kada ga palio samo mu oko kamere plavo svjetlilo pa je zadnji softver stavio ali opet se ruši... Blic mi je isto prejak ali na daljinu odličan. Kada stavim na iso100 malo su bolje slike iz blizine ali k800 je tu bolji bio. Uglavnomk, fotke i po danu su super. Mob me iznenadio i sad bih ga i zadržao ali me to gašenje nervira a baš neznam dali da petljam po njemu ili ima neka radnja gdje to srede i po kojoj lovi??

Primjetio sam da kada k850 lagano bacim na krevet sa pedalj udaljenosti on se gasi! Jel moguće da mu hardverski nešto zeza jer i kad sluške vadim on se gasi??? Kažem, nekad i sam od sebe a jutros idem nazvati pa se ugasi, pa upalim pa sve ok... To već iritira

Verzija softa mi je r1ea031 080206 a preko neta update mi javlja da je to zadnja verzija. Brendiran je na njemački o2.
    Pokušah nešto SEUS-om krenuti pa mi javi:

"Failed checking application versions, please reinstall the application and make sure you have the latest version" a to sam skinuo odavde pa tako u krug...

Možda bolje s njim u servis da ga na čisti SE soft bace pa na 035 verziju nadograde...ima neko ideju/preporuku?
    Zadnji uredio maher22 : 25-11-2009 u 20:20

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove