Mobitel je odličan. Dizajn možeš vidjeti sam po slikama, ali ga moraš uzeti u ruku za potpuni dojam. Kamerija je 5mp i odlična je, slike su sasvim zadovoljavajuće. Naravno nemogu se ni usporediti sa nekim sony aparatom od 8-10 mp i optičkim zoomom od 3-4, ali za iz džepa nešto uslikati su dušu dale. Ako imaš potrebu slikati više, npr rođendane često, fešte neke itd - kupi neki sony za 1000-1200 kn. Iako i ove slike s mobitela kad staviš na komp ti netko tko sa strane gleda neće znati da su sa mobitela. Spominjem malo više kameru jer je stvaro dobra kamera. Malo zafrkava što moraš obrisati zaštitno staklo od kamere, umulja se od prstiju. Ali se i lagano obriše. Bolje mi je to nego izbočina kao kod k800i (stvar ukusa). Nekada slike budu spaljene - to je jer zna prašina zapast u rupicu, tj. senznor za svjeto. Pa kad se to desi, čačkalicom i vatom to počistiš i miran si neko vrijeme. Dalje, što se tiče menija i okruženja -standardno za sony ericsson - kao i kod k800i. nema velike razlike. Naprednije je zeru nego k800. Npr u mulitimedija meniju pristupaš slikama,glazbi,video. Sve na jednom mjestu. Kada hoćeš zvati nekoga, npr mamu - stisneš 6 i 2 i izlista ti u imeniku pod M tko ti je...tj. nemoraš ulaziti u kontakte nego kao da biraš broj nečiji...po t9 principu odbiraš broj ili dva da dobiješ željeno ime. Jako zgodno i praktično. 828 - i zoveš Tatu. Kad se navikneš odlično je. Jedina mana mu je relativno loš softwer. zna se restartirati i zna se desiti BROD. Nemožeš ga upaliti. Ali ga odneseš na servis i nakon toga ti možda radi godinu dana odlično bez problema. Možeš i sam napraviti si novi soft na njega. Ima program. Ja sam ga kupio, radio mi mjeseca dana odlično i nekako kada sam počeo čačkati po njemu, flash teme, driveri ovi, driveri oni - počeli su restarti - i po 2-3 na dan. Pa BROD. Odneo ga na servis, i sada radi bezprijekorno već neko vrijeme. Prezadovoljan sam. Dizajn mi je odličan. Sviđa mi se jer nema grbu nazad, malo je deblji, ali to mi je ok, nevolim JAAKO tanke mobitele. Recimo c905 mi se baš nesviđa...nekako je prevelik mi -bar imam takav osjećaj. A nema neke velike razlike- osim u cijeni. 5 ili 8 megapiksela - sasvim svejedno. Nema optički zum, to je i dalje mobitel. Ima GPS koji ne koristim, ima wifi koji mi netreba. I eto, to je to. Samo je malo ružniji i klizni je. Ali nekom se možda to baš sviđa. Meni se baš sviđa k850i. i to je to. Pitaj ako te zanima nešto specifično.
Slažem se s tobom. Brat mi je imao k800i koji mu je ispadao na sve strane, propne se na motoru a on mu iz džepa ispade od trenerke. klizi po cesti, po ekranu, ćoškovi mu pootpadali - doslovno...i nikada se nije ugasio, baterija mu nije ispala, ma ništa... i prodao ga takvog za nekih 600 kn prije 3-4 mj. i kupio novi za 900kn. Tako da se on meni smije kad ja svoga pazim, mazim. Ali kad sam zapeo sada s njime - potpisao pretplatu i eto. Da sam znao da je toliko razmažen ne bih ga uzimao...Ali opet, sviđa mi se, dobar mi je...Kad radi, odličan je. Nije baš da ga mazim i pazim nešto ekstra, to sada isprobavam da vidim šta bi mu moglo biti uzrok restarta. Svaki mob pazim donekle, dok brat moj šuta okolo mobitele... Da sada uzimam mob, možda bih C905 uzeo, ali mislim da i on ima svojih mušica, zar ne...Kada sam kupovao, trebao sam izdvojiti još 700 kn razlike da bih uzeo c905. Tako da sam odlučio k850i za 800kn tele2. Nijedan mob nije savršen. Ja bih preporučio k800i - to je stvarno mobitel na mobitelima - veteran! Stvarno nemam primjedbu na taj mob...kakav c905 i k850...K800 je klasika!

Odgovori uz citat

Bookmarks