Ja nisam razočaran...Razočarao sam se zato što se resetira..A još bi se više razočarao da me primora na kupovinu novoga - jer mi je odličan mob! Napravio sam SEUSE update jučer i resetirao ga, počistio sve sa m2 kartice i ostavio samo najnužnije stvari ( par slika, 2-3 programa, koja pjesma za ton zvona, teme samo originalne sa SE službene stranice). Pa ću vidjeti kako se ponaša. Zasad je ok. 24 sata radi bez greške, čak je i brži malo (valjda mu se sviđa osvježenje...) Nadam se da će SE izdati novi FW za njega...pa za boga miloga taj mob im je do prije neznam 3 mjeseca bio tamo na službenim stranicama kao top-model, najbolji, razvaljiva, jede malu djecu, pere veš, samo što ne bere kukuruze po polju... A sada izbace C902, C905 i vjerujem kako će izdati uskoro i neke novije i onda ko vas šiša što ste kupili K850i, nema podrške za vas...Sada nam je C905 najbolji, sad on jede malu djecu, pere veš....
EDIT:
Jedam mali osvrt na kameru kod K850i: čini mi se kako su slike sasvim ok sa originalnim Cam driverima! Malo sam isprobavao ove što se daju naći okolo: jupita,strong...itd, ali mi boje budu prejake, crvena precrvena, plava bude nešto bolja npr. Onda na drugom previše šuma itd... Tako da kada stavim originalne crvena mi je crvena zadovoljavajuće, plava je plava...Sve skupa mi izgleda Ok za jednu kameru na mobitelu. Neprirodne mi budu slike sa tim raznim driverima. Isto tako i za zvuk, kada stavim na 8 (maximalno) za glasnoću tona kada me netko zove toliko je preglasno da moram utišati - na 6 držim! S time da na 8 čujem da je to previše za zvučnik - počinje lagano krčat... Tako da ne vidim baš neke VELIKE dobrobiti od tih raznih drivera - ili se varam!? Evo ako netko ima neke stvarno odlične drivere za Cam,zvuk neka posta, pa i ja bih da imam bolje...ali nisam dosada našao...

A još bi se više razočarao da me primora na kupovinu novoga - jer mi je odličan mob! Napravio sam SEUSE update jučer i resetirao ga, počistio sve sa m2 kartice i ostavio samo najnužnije stvari ( par slika, 2-3 programa, koja pjesma za ton zvona, teme samo originalne sa SE službene stranice). Pa ću vidjeti kako se ponaša. Zasad je ok. 24 sata radi bez greške, čak je i brži malo (valjda mu se sviđa osvježenje...) Nadam se da će SE izdati novi FW za njega...pa za boga miloga taj mob im je do prije neznam 3 mjeseca bio tamo na službenim stranicama kao top-model, najbolji, razvaljiva, jede malu djecu, pere veš, samo što ne bere kukuruze po polju... A sada izbace C902, C905 i vjerujem kako će izdati uskoro i neke novije i onda ko vas šiša što ste kupili K850i, nema podrške za vas...Sada nam je C905 najbolji, sad on jede malu djecu, pere veš....
Odgovori uz citat

Bookmarks