Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 683

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baterija je standardna koju sam dobio uz njega. tele2 na pretplatu je kupljen prije 2mj. Neznam što mu je - počeo se često restaritrati. Ugasi se pa upali! danas 3 puta... Probat ću staviti ponovo update preko SEUSE i reset napravit. Razmišljam da ga sam flesham - mislim da se može sada to sa A2uploaderom. Gdje bih mogao naći (pouzdani izvor) FW za njega?
    Kakva je stvar sa garancijom onda? Može li se onda vratiti FW preko SEUSA da je jednak tvorničkom? - tj. mogu li u servisu vidjeti da je nešto mijenjano... Ako ne uspije SEUSE update i reset i možda da izvadim M2 karticu i tako neke fore... Sto ja znam brdo je toga možda: možda je konektor baterije klimav pa tako malo radi probleme, možda m2 kartica nešto isto radi neki problem, možda je SEUSE update kriv (vidim kako spominju to ljudi), a opet neki kažu da im se i nakon servisa baš to dešava - upravo su izbjegavali SEUSE pa opet gle vraga... Možda se nešto odlemilo, pa treba zalemit... A možda je SE jednostavno zabrljao i sada nikako da izdaju jedan pošten FW koji će učiniti K850i poštenim mobitelom!!! A najprije će bit da nikad kruha od njega... Iako i s tim restartima mi je i dalje odličan mob - ljepši od C905, nešto manji,čini mi se kvalitetnija izrada... Eto, pobrisati ću sve igre, programe,...pa da vidim što će onda reć!

Ma pravac servis - što ću se tu zamarati glupostima! Kupio ga prije 2 mj, dao pare, pretplata 2god... Ima da i dobijem onda nešto za te svoje novce!
    Zadnji uredio ravilov : 12-02-2009 u 04:02 Razlog: koristi gumb EDIT!

MIUI HR Translator
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Mi5 Black
    Operater
    Tele jedno
    Bodovi
    21.764
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Baterija je standardna koju sam dobio uz njega. tele2 na pretplatu je kupljen prije 2mj. Neznam što mu je - počeo se često restaritrati. Ugasi se pa upali! danas 3 puta... Probat ću staviti ponovo update preko SEUSE i reset napravit. Razmišljam da ga sam flesham - mislim da se može sada to sa A2uploaderom. Gdje bih mogao naći (pouzdani izvor) FW za njega?
    Kakva je stvar sa garancijom onda? Može li se onda vratiti FW preko SEUSA da je jednak tvorničkom? - tj. mogu li u servisu vidjeti da je nešto mijenjano... Ako ne uspije SEUSE update i reset i možda da izvadim M2 karticu i tako neke fore... Sto ja znam brdo je toga možda: možda je konektor baterije klimav pa tako malo radi probleme, možda m2 kartica nešto isto radi neki problem, možda je SEUSE update kriv (vidim kako spominju to ljudi), a opet neki kažu da im se i nakon servisa baš to dešava - upravo su izbjegavali SEUSE pa opet gle vraga... Možda se nešto odlemilo, pa treba zalemit... A možda je SE jednostavno zabrljao i sada nikako da izdaju jedan pošten FW koji će učiniti K850i poštenim mobitelom!!! A najprije će bit da nikad kruha od njega... Iako i s tim restartima mi je i dalje odličan mob - ljepši od C905, nešto manji,čini mi se kvalitetnija izrada... Eto, pobrisati ću sve igre, programe,...pa da vidim što će onda reć!

Ma pravac servis - što ću se tu zamarati glupostima! Kupio ga prije 2 mj, dao pare, pretplata 2god... Ima da i dobijem onda nešto za te svoje novce!
    imao i ja brod na svom k850 i bio u servisu
    poslije toga napravljen update SEUSom na R1FA035 i modam ga koliko možem,main je flešan nekoliko puta(generic i orange)i jednom mi se zblokirao u zadnjih 6 mjeseci tak da je dosta stabilan zadnji firmware(ne velim da nemože još bolje)
    dosta ih je razočarano ovim mobom ali ja sam zadovoljan
    Mi6 Black

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Sony Ericsson novosti
    By KaKaV NeReD in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 10-03-2003, 23:45