Onda bih mogao tako probat, već sam poslao poruku, i već 20 min čekam da mi aktiviraju tih 10mb.
Ali, je li itko čuo za slične simptome, hoće li se to riješiti sa novim firmwareom? Ili je možda netko riješio to na jednostavniji način?
Evo, taman aktiviranoIdem updateat.
edit: updateano ok. Ne znam što bih rekao. Mob nešto brže radi čini mi se, ali ta slika mi je zbilja čudna. skontao sam da zapinjanje slike kod pomicanja moba ovisi o kompleksnosti scene i tipu slikavanja. Npr, na srednjem osvjetljenju u sobi i noćnom pejzažu slika se vuče grozno, ali kad ugasim svjetlo i prelazim mobom preko zaslona monitora (jedini izvor svjetla), sa svakim tipom slikavanja slika klizi odlično. Svejedno, čini mi se da se kvaliteta ne može mjeriti sa Soulom kod slikavanja u kući. Može li netko podijeliti svoje impresije? Ili možda linkati gdje mogu naći 5mp slike drugih ljudi, da mogu usporediti?
edit 2: imam još par pitanja:
- može li se kako namjestiti gledanje riječi pjesama upisanih u ID3 tagove,
- mogu li se kako ID3 tagovi editirati u pjesmama koje su na mobu, ili svaki put moram kopirati iste na disk, tamo ih izmijeniti, pa vratiti na mob?

.
Odgovori uz citat

Bookmarks