+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 683

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia N8 Black
    Operater
    Telenor
    Bodovi
    7.457
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.457, Nivo: 20
    Bodovi: 7.457, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa obično kažu da se prvi put baterija isprazni do kraja i onda puni 16 sati,pa onda još dva puta isto isprazniš do kraja i onda po 12 sati i onda puniš kako hoćeš
    To je vazilo samo za stare baterije. Kad stavite telefon na punjac njemu je baterija topla dok se puni. Cim zavrsi punjenje posle nekih 2-3 sata, baterija se posle izvesnog vremena skroz ohladi sto je znak da se ona iskljucila sa punjaca, dok kod starih baterija to nije slucaj. Ja na N73 nisam praktikovao to formatiranje i baterija mi traje dobrih 4 dana, kao i mom drugaru koji se ipak patio sa formatiranjem.

Izvinjavam se za off

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    k850i+4gb
    Operater
    ht eronet
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    js sam nedavno kupio k850 i nakon punjenja mi se odmah baterija smanjila na 98% i traje 4 dana ja sam prije imao modani k750 i na pocetku mi je baterija znala trajati po 6 dana ne znam je li to greska kod mog ili je samo sony ericsson cigan sto daje tako slabe baterije

Najforumaš 2011. Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao inspiron9400 Pregledaj post
    js sam nedavno kupio k850 i nakon punjenja mi se odmah baterija smanjila na 98% i traje 4 dana ja sam prije imao modani k750 i na pocetku mi je baterija znala trajati po 6 dana ne znam je li to greska kod mog ili je samo sony ericsson cigan sto daje tako slabe baterije
    Što se tiče ovog postotka, meni se nikad ni ne napuni do 100%, dođe mi max do 99%

Eh, ja bih bio sretan da meni traje 4 dana U zadnje vrijeme (otkako sam uključio 3G jer je napokon tele2 uveo data tarifu) mi baterija traje oko 1,5 dan S tim da ne koristim mob ništa više nego prije, inače mi je mogla izdržat 3 dana (iako ni to nije nešto jer čitam da ljudima zna držat i dosta više) Ne znam zašto taj 3G toliko značajno troši bateriju

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke