pa nije prvo punjenje,prvo punjenje je bilo standard 1.5h...sad neznam kaj da ostavim duže da se puni ili... mislim nemre niš bit,kaj ne?
pa nije prvo punjenje,prvo punjenje je bilo standard 1.5h...sad neznam kaj da ostavim duže da se puni ili... mislim nemre niš bit,kaj ne?
Ma odje**te to formiranje baterije. To je za neuke kupce i prodavače koji vole prodavati maglu.
Ako nijedan proizvođač mobitela to ne spominjenje valjda zna zašto.
Nekada sam se i ja time opterećivao jer sam picajzla ali je i meni dopizdilo kupiti novi uređaj i onda ga drzati dan i po na punjaču jer se kao baterija formira.
Pa onda posve puniti i prazniti nekoliko puta i slične zablude.
Osim sto sam radio budalu od sebe baterija nije ništa posebno duže držala.
Stoga uzmite mobitel i koristite. S vremena na vrijeme ga posve ispraznite i napunite (liion) tek toliko da se baterija osvjezi i pokazuje tocno koliko je jos ostalo u njoj.
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
To je vazilo samo za stare baterije. Kad stavite telefon na punjac njemu je baterija topla dok se puni. Cim zavrsi punjenje posle nekih 2-3 sata, baterija se posle izvesnog vremena skroz ohladi sto je znak da se ona iskljucila sa punjaca, dok kod starih baterija to nije slucaj. Ja na N73 nisam praktikovao to formatiranje i baterija mi traje dobrih 4 dana, kao i mom drugaru koji se ipak patio sa formatiranjem.Pa obično kažu da se prvi put baterija isprazni do kraja i onda puni 16 sati,pa onda još dva puta isto isprazniš do kraja i onda po 12 sati i onda puniš kako hoćeš
Izvinjavam se za off![]()
js sam nedavno kupio k850 i nakon punjenja mi se odmah baterija smanjila na 98% i traje 4 dana ja sam prije imao modani k750 i na pocetku mi je baterija znala trajati po 6 dana ne znam je li to greska kod mog ili je samo sony ericsson cigan sto daje tako slabe baterije![]()
![]()
Što se tiče ovog postotka, meni se nikad ni ne napuni do 100%, dođe mi max do 99%![]()
Eh, ja bih bio sretan da meni traje 4 danaU zadnje vrijeme (otkako sam uključio 3G jer je napokon tele2 uveo data tarifu) mi baterija traje oko 1,5 dan
S tim da ne koristim mob ništa više nego prije, inače mi je mogla izdržat 3 dana (iako ni to nije nešto jer čitam da ljudima zna držat i dosta više)
Ne znam zašto taj 3G toliko značajno troši bateriju
![]()
Hm, to ti bas i nije standard... Mozda kasnije, ali prvo punjenje bi trebalo biti duze, nekih par sati (ja novi mob obicno istrosim prvi dan, pa ostavim puniti preko noci). Mislim da to pise i u uputama.
Takodjer u uputama pise da ako je mob jako prazan, da treba i do pola sata prije nego krene punjenje. Detaljno si proucio upute, jelda?
Iskreno, ne vidim sto prodavaci time dobvaju. Ni iz dzepa ni u dzep.
Osim toga, bilo tocno ili ne, ne moze skoditi. Ako nista drugo, u slucaju eventualnih problema, mozes uvijek reci da si napravio sve po propisima.
I slazem se, ajmo sad nazad![]()
Zadnji uredio ravilov : 14-12-2007 u 13:02
Evo jedna zanimljivost koju sam sinoć otkrio. Ugasio sam svjetlo u sobi, ugasio sam i mobitel. Stavim mobitel pored kreveta, pogledam prema njemu kad ono tri touch tipke ispod ekrana svijetle, odnosno svijetle one bjele točke. Vjerojatno imaju mogučnost upijanja svijetla pa kada se ugasi mob one u mraku još svijetle.
Što se baterije tiče, nakon mjesec dana mi izdrži 4-5 dana, s time sam jako zadovoljan.
PREDATOR
Ma daj kakva fora, sramota za takvu marku
Recimo moj stari Siemens C55 ima cijelu masku (originalna) koja svijetli u mraku zelenkasto bijelom svijetlošču a blješti par minuta ako ga staviš ispod svjetla direktno (stolna lampa) pa onda ugasiš svijetlo.
To je ludnica a ovo sa mikro ukrasima više nego za smijeh!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pozdrav svima, novi sam na forumu pa se još baš i ne snalazim po temama..
Uglavnom, kad koristim flash dok slikam, slike iz blizine budu preeesvjetle!! Kad slikam nekoga izbliza uopće se ne vidi lice osobe, što mi se nikad nije dogodilo na k800. Čini mi se po zvuku da flash i kamera nisu usklađeni pa ako netko zna o čemu se radi, nek javi..
ne znam ako je problem u firmwareu ili driverima za kameru i kak to popravit..?
![]()
Bookmarks