Mislim da najviše ljudi ima K850 na esatu...
http://www.esato.com/board/viewforum.php?forum=2
Iako i tamo su,kao i svuda,mišljenja dosta podijeljena,jedni ga pljuju na svim poljima (kamera,kvaliteta izrade itd...),dok drugi nemaju nikakvih zamjerki i sve im je savršeno...
Ja mislim da će unatoč svemu ovo biti moj idući mob,inače sam zadovoljan s K800,ali jedina stvar koja me živcira je poklopac kamere koji mi se otvara jer ga nosim u džepu... Tako da mi se onaj automatski poklopac kamere iznimno sviđa kod K850-ke...![]()
I mene iritira poklopac na mom K800.Nosim ga u džepu i malo malo pa neđem poklopac otvoren.
(Iako nije to neki veliki problem...ali...
)
I ja sam htjela ubosti K850 ali sada sam nekako sve sklonija P1 iako nemam za to niti jedan konkretan razlog. Zapravo kada malo bolje razmislim možda bi bilo najbolje pričekati sljedeću seriju K850 (pa i P1) pa onda kupiti.
Nekako sam mišljenja, a nakon pročitanih svih mogućih recenzija, da ovi mobiteli boluju od onih osnovnih dječjih bolesti (poglavito K850).![]()
Ne znam...imam još vremena za odlučiti, a i ako cijena bude oko 4000kn, nema šanse da ga uzmem. Ne zato kaj nemam love, nego zato jer je to idiotarija. Jednom sam za mob (nokia 6600) dala skoro 5000kn (netom kada je izašao) i rekla samoj sei nikada više!
To jednostavno nema smisla. Bacanje love u vjetar. Pričekat ću malo i isti mob ubosti po recimo to realnoj cijeni!![]()
Zadnji uredio m@m@ : 18-10-2007 u 10:54
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
Da li itko zna kada dolazi u t-mobile ili vip ponudu da ga odem provjeriti tamo u njihov centar, jer ova osobna mišljenja drugih ljudi mi ništa ne znače...
Pojavio se k850 u Plavom oglasniku, zvao sam tipa i cijena je 500 eura.
PREDATOR
Bookmarks