a reci o ćemu se rade programi, pa možda i netko pita..
Vidim da nema ovakvih tema,pa zašto ja ne bi otvorio jednu?Bavi li se itko od vas programiranjem u qbasicu?Ja sam pravio programe do prije mjesec-dva a sada prelazim na c++,napravio sam stvarno PUNO programa,30-tak njih.Ako nekoga zanima,poslat ću mu mailom 2-3 moja programa samo nek ostavi mail u PM
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
a reci o ćemu se rade programi, pa možda i netko pita..
virusi i tako to...![]()
Prvo, ispričavam se što dižem temu staru 3 i pol godine, al eto nisam htio otvarat novu bezveze
Naime, trebao bi skinut negdje qbasic, buraz ide na natjecanje a nema na čem vježbat (nevjerojatne su te naše škole, prvo mi nije jasno zašto ih odmah ne navikavaju na recimo C a ne na ovo koje kasnije nikad neće koristit, a druga stvar nevjerojatno je da škola ne može osigurat učenicima da dobiju te programe za doma da mogu vježbat, al to je već druga tema).
Uglavnom, pretražio sam sve šta mi je palo napamet (torrenthr, warezi, guglao sam) ali nisam ništa pametno uspio nać, a ono i što bih našao je link krepao.
Pa ako ima netko neki link da mi udijeli bio bih zahvalan![]()
Ja sam čistim googlanjem na prva dva linka našao:
Qbasic Free Download
Hrpa verzija
Bookmarks