Izvorno postao
Bimbi
Baterije i punjaci su i inece tricky dio opreme jer njihova pouzdanost cesto varira, tako da se savjetovanje pri kupnji tih dijelova opreme cesto svodi na najsigurniju varijentu (niti jedna nije bas 100% ziher).
Sto se Canon modela tice. Cijena Ixusa 70 je oko 2000 kn. Inace navedeni aparat dolazi u dvije izvedbe (silver i black)...ja bi da kupujem bas ovaj model bio pristasa black izvedbe. Oko samoga modela nemam bas nesto puno revolucionarno za reci.
ixus 70 ja karakteristicni primjerak srednje struje u ultra compact klasi. Posjeduje sve ono sto bi ikoji ultra compact foto aparat trebao posjedovati, a ne ide u krejnosti sa neiskoristivim opcijama, a niti cijenom. Dakle uz realne zahtjeve (prilegodjene ultra compact klasi) ne mozes ostati razocaran.
Moza bih jedino sugerirao jos dva modela nesto nize cijene a gotovo identicnih perfomansi.
Prije svega to je model Ixus i7 ili Ixus SD 40 (radi se o istome foto aparatu). Model bi mogao biti vrlo privlacan zenskoj osobi, posto je dobavljivi i u pink izvedbi. Karakteristikama vrlo, vrlo slican modelu Ixus 70.
Ako zelis ustedjeti jos nesto vise novca, preporucam da se malo potrudis naci model Ixus 65. Doticni model se prilicno tesko nadje jer ga vise ne distribuiraju, ali jos uvijek ga ima po nekim manjim ducanima ili u vecima gdje su ga imali na zalihama. Jeftinije je 400 njak kuna od Ixusa 70, a karakteristikama je gotovo identican.
Evo to bi bile moje preporuke, ako imas jos pitanja...uvijek cu rado pomoci.
Bookmarks