Ja ju imam. Prije nisam koristio ICQ pa neznam razliku. Ako imate kakva pitanja, samo pitajte
...i jel' tko isprobao novu verziju icq-a (umjesto male reklame sadi ima cijeli televizor, ima i skinove, stabilnija je na lan-u, ima bolje smajliće, ima dodatke vezane uz ažuriranje baze sa kontaktima i porukama, možete uvaljivati i AOL kontakte...) sve u svemu ružnija a bolja...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja ju imam. Prije nisam koristio ICQ pa neznam razliku. Ako imate kakva pitanja, samo pitajte
ne skidam ga iz kaprica, svaki put kad otvorim ICQ ponudi mi download 2003b verzije......kolko koristim dobar je i ovaj...
mislim da ja imam taj 2003b al nezanm tocno..nema bas reklama jedino kaj mee nervira ej to da kod svakog paljenja da mi se pojavi ono koda se spajam na net nes slicno kao username i password onda se spaja neko vrjeme pa onda mi dode welcome message od icqua i odna zasuti.
Otvori ICQ, idi u Main, Help i na kraju u About ICQ.Ovo prvo ti je prozor kojim se spaja na server, a drugo je welcome note koju možeš isključiti ovako: Main>Preferences>Miscellaneous> isključi opciju Show the "Welcome to ICQ" screen when launching ICQ.
sve zna sve zna. fala ti . nije mi se dalo za.. se s tim,al sad vidim da nije tak tesko.
@tomo & Hrvoje xyz: zašto nemate napisane svoje brojeve ICQ-a u vašem profilu???
zato kaj to svi živi čitaju.....ak oš, izmjenit ćemo
Ne, ne, ne trebate. Samo me zanimalo.
da.ak kom treba , nek pita.
ja ga koristim vec dugo... al nisam skuzio da se skin moze mjenjat.... samo boja...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ja ga metnul...![]()
...u biti imaš clasic - što će reći onaj windows vulgaris a ovaj plavkasti je skin...
Jedino me kolje ona reklamčina ali izgleda da ista drži spajanje na server pa mi se više isti ne gasi tj. uredno sam spojen (naravno više se ne može izbrisati .dll za prikazivanje reklama jer onda icq ne radi)...
...ja bi najradije Mirindu ali nažalost nema samo traženja porta na istoj (a bez toga iza Proxy-a i firewall-a u tvrtkama nema prolaza)...
...provjerim pa se javim...![]()
Bookmarks