Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Fras84 Pregledaj post
    Evo, ja ću nešto pitati. Kada spojim Bluetooth s kompa i mobitel, sve očita osim memorijske kartice. Naime, ne znam kako namjestiti da automatski smješta podatke koje šaljem s kompa na memorijsku, a ne u telefon. Budući da mi komp uopće ne prikaže memorijsku, ne znam kako primjerice fajl od 50 Mb prebaciti na mob. Imam karticu od 2 Gb.
    I da, smeta me što ne mogu pisati č, ć, ž, š....
    tu opciju da automatski sprema dolazne datoteke na mmc ni ja nisam nasao,zato kazem da je taj mobitel i nema,iako neki stariji modeli imaju tu opciju... a iako se ni 5% ne razumijem u flashiranje samsunga vjerujem da bi time omogucio pisanje latinicnih slova sa kvacicama, neaka me neko upuceniji ispravi? ali mob je isuvise skup da ga sad flashiras ako o tome nista ne znas,mogao bi nesto pokvariti ako si neiskusan,a mislim da flashiranje takodjer ponistava garanciju???...ionako slova š,đ,č,ć,ž, stoje kao da si napisao 3 slova a ne jedno. npr c=1, č=3 kuzis?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Iphone 3gs white
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao X-FusIOn Pregledaj post
    tu opciju da automatski sprema dolazne datoteke na mmc ni ja nisam nasao,zato kazem da je taj mobitel i nema,iako neki stariji modeli imaju tu opciju... a iako se ni 5% ne razumijem u flashiranje samsunga vjerujem da bi time omogucio pisanje latinicnih slova sa kvacicama, neaka me neko upuceniji ispravi? ali mob je isuvise skup da ga sad flashiras ako o tome nista ne znas,mogao bi nesto pokvariti ako si neiskusan,a mislim da flashiranje takodjer ponistava garanciju???...ionako slova š,đ,č,ć,ž, stoje kao da si napisao 3 slova a ne jedno. npr c=1, č=3 kuzis?
    Znam to, naravno, ali nekad mi zatreba pa mi smeta što nemam. Ili kad unosim imena u imenik pa ne mogu normalno napisati. U kraćim sam porukama znao pisati slova s kvačicama.
    Ne mislim flashirati, mobitel je nov i ne želim izgubiti jamstvo.
    Hvala!

Zatvorena tema

Slične teme

1. u600 vs d900 vs lg ke970
    By Fran Mirtl in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 27-07-2007, 11:47
  2. N73 - mali user review
    By djomla in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 180
    Posljednji post: 14-11-2006, 21:03
  3. Download, Uploud app i Power user