Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.381, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ne citiram,da ne trazim, neko je pitao kako da video stavi na SF kvalitet, moras prvo povecati maximalnu velicinu videa na memory full il tak nest,umjsto limit for mms(100kb),pa ce ti onda ici na SF kvalitet,cackaj po opcijama i naci ces... telefon je ultimate ali ima dosta sitnih nedostataka... dobio sam ga prije 2-3 mjeseca,i sve sam poprilicno skuzio,osim jedne stvari a to imate u drugom topicu (vezano za mmc). slide se malo klima kad je otvoren (normalno) ima mozda pola mm lufta,a sto vise provjeravate da li se klima i pomicete slide lijevo desno vise ce se klimati. neko je rekao da d900 ima istu kameru ako se ne varam i da su skoro isti,velike greske dvije najznacajnije razlike su 3,2 mpx kamera kod u600 (3,0 kod d900) i daaaaleko bolji display,to necete primjetiti ukoliko niste imali mnogo color mobitela,i ako niste oba drzali u ruci i procackali malo po meniju. pitajte ako vas sto interesuje.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.359, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nije mi nešto, imam dva komada, evo koristim ih par mjeseci, u početku su mi bili zanimljivi, ono čačkanje po njima, bla bla, poslije su mi dosadili
    sad uopće zaboravim da postoje čujem dok negdje nekaj zvoni, ili ga tražim ko blesav jer neznam kuda sam ga stavio..
    ono, koristim ih samo za pozive tu i tamo koju poruku...
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Iphone 3gs white
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao X-FusIOn Pregledaj post
    da ne citiram,da ne trazim, neko je pitao kako da video stavi na SF kvalitet, moras prvo povecati maximalnu velicinu videa na memory full il tak nest,umjsto limit for mms(100kb),pa ce ti onda ici na SF kvalitet,cackaj po opcijama i naci ces... telefon je ultimate ali ima dosta sitnih nedostataka... dobio sam ga prije 2-3 mjeseca,i sve sam poprilicno skuzio,osim jedne stvari a to imate u drugom topicu (vezano za mmc). slide se malo klima kad je otvoren (normalno) ima mozda pola mm lufta,a sto vise provjeravate da li se klima i pomicete slide lijevo desno vise ce se klimati. neko je rekao da d900 ima istu kameru ako se ne varam i da su skoro isti,velike greske dvije najznacajnije razlike su 3,2 mpx kamera kod u600 (3,0 kod d900) i daaaaleko bolji display,to necete primjetiti ukoliko niste imali mnogo color mobitela,i ako niste oba drzali u ruci i procackali malo po meniju. pitajte ako vas sto interesuje.
    Evo, ja ću nešto pitati. Kada spojim Bluetooth s kompa i mobitel, sve očita osim memorijske kartice. Naime, ne znam kako namjestiti da automatski smješta podatke koje šaljem s kompa na memorijsku, a ne u telefon. Budući da mi komp uopće ne prikaže memorijsku, ne znam kako primjerice fajl od 50 Mb prebaciti na mob. Imam karticu od 2 Gb.
    I da, smeta me što ne mogu pisati č, ć, ž, š....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    Iphone 4 16GB, E72
    Operater
    [t]-mobile
    Bodovi
    13.359
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Fras84 Pregledaj post
    Evo, ja ću nešto pitati. Kada spojim Bluetooth s kompa i mobitel, sve očita osim memorijske kartice. Naime, ne znam kako namjestiti da automatski smješta podatke koje šaljem s kompa na memorijsku, a ne u telefon. Budući da mi komp uopće ne prikaže memorijsku, ne znam kako primjerice fajl od 50 Mb prebaciti na mob. Imam karticu od 2 Gb.
    Preko bluetootha ti neće prikazati memorijsku karticu.
    Ali možeš na sljedeći način, sa njim si dobio USB, jelda, pa njega spojiš lijepo na komp i kad te ona pita da odabereš način spajanja lijepo odabereš "Spremanje podataka" i rješio si problem prebacivanja, e sad, na taj način će ti otvoriti samo memorijsku karticu, znači, memoriu telefona nemožeš vidjeti
    T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N8
    Godina
    36
    Bodovi
    11.381
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Fras84 Pregledaj post
    tu opciju da automatski sprema dolazne datoteke na mmc ni ja nisam nasao,zato kazem da je taj mobitel i nema,iako neki stariji modeli imaju tu opciju... a iako se ni 5% ne razumijem u flashiranje samsunga vjerujem da bi time omogucio pisanje latinicnih slova sa kvacicama, neaka me neko upuceniji ispravi? ali mob je isuvise skup da ga sad flashiras ako o tome nista ne znas,mogao bi nesto pokvariti ako si neiskusan,a mislim da flashiranje takodjer ponistava garanciju???...ionako slova š,đ,č,ć,ž, stoje kao da si napisao 3 slova a ne jedno. npr c=1, č=3 kuzis?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    Iphone 3gs white
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao X-FusIOn Pregledaj post
    tu opciju da automatski sprema dolazne datoteke na mmc ni ja nisam nasao,zato kazem da je taj mobitel i nema,iako neki stariji modeli imaju tu opciju... a iako se ni 5% ne razumijem u flashiranje samsunga vjerujem da bi time omogucio pisanje latinicnih slova sa kvacicama, neaka me neko upuceniji ispravi? ali mob je isuvise skup da ga sad flashiras ako o tome nista ne znas,mogao bi nesto pokvariti ako si neiskusan,a mislim da flashiranje takodjer ponistava garanciju???...ionako slova š,đ,č,ć,ž, stoje kao da si napisao 3 slova a ne jedno. npr c=1, č=3 kuzis?
    Znam to, naravno, ali nekad mi zatreba pa mi smeta što nemam. Ili kad unosim imena u imenik pa ne mogu normalno napisati. U kraćim sam porukama znao pisati slova s kvačicama.
    Ne mislim flashirati, mobitel je nov i ne želim izgubiti jamstvo.
    Hvala!

Zatvorena tema

Slične teme

1. u600 vs d900 vs lg ke970
    By Fran Mirtl in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 27-07-2007, 11:47
  2. N73 - mali user review
    By djomla in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 180
    Posljednji post: 14-11-2006, 21:03
  3. Download, Uploud app i Power user