Koliko ja znam Dražen je imao ST55, pokušaj mu poslati mail, ako se ne pojavi uskoro na forumu.
Doio sa kabel i super skida slike ali nece da mi izlista slike koje sam prebacio u MMS radnu mapu! Jel tko zna kako se prebacuju slike u "Slike" ili "Foto album" ili neki program koji skida i mms poruke s mobitela?
Koliko ja znam Dražen je imao ST55, pokušaj mu poslati mail, ako se ne pojavi uskoro na forumu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A koja mu je adresa?
Pošalji mu mail preko foruma.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma ne da da mu se pise preko foruma! jos jedno pitanjce: Koje igrice idu na ST55? I di se mogu nabaviti?
Onda pošalji privatnu poruku ili traži pomoć Zappana da pošalješ e-mail. Ili čekaj da se pojavi na forumu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
drazen ti se vratia na forum. samo je sad kupia sx1, pa je malo zakupljen tim.
Slobodno mu posalji PM.
maraschino - PTICICA
Jel ima koj program za ST55 osim st-Toola?
a kabel - gdje se moze kupiti???
WWW.solvens.com, 021/386065 ili bolje na091/5860066, oko 120 kn sa postarinom, dojde ti za 2-3 dana
thx
zvao sam solvens i kažu da zasad imaju samo usb kabel.jel neko zna koja je razlika između usb i "com port" kabela?
Usb je brzi. Koja mu je cijena?
glavna razlika je u brzini dakako. sa usb-om je puno brzi prijenos podataka...
maraschino - PTICICA
mozda je brži ali sam negdje čitao da smart tool neradi sa usb kabelom,pa nisam pitao za cijenu.jel ima neko od vas usb kabel za st55?
e to stvaro nebi znao dali stool radi sa usb kabelom. Mozda i radi, ako USB instaliras kao com port. Kao sto ni serije x55 i niže nisu originalno bili predviđeni za rad sa usb-om (mislim na njihov sde), ali instalacijom drivera, to se rijesi...
maraschino - PTICICA
instalirao sam usb driver kao i smart tool koji je registrirao mobitel medjutim kad pokusavam skinuti slike na PC prijavljuje mi da ih nema... je li problem u driverima, postavkama, ili da downloadam neki alternativni software?
Imaš na www.gsm-free.com program za rad s ST55. Nešto kao Data Exchange
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jel zna neko zasto smart tool 1.91 neće uploadati melodije veće od 48 kb?melodija u wav formatu mora biti stvarno kratka da bi joj velicina bila manja od 48kb.......
probaj s programom polyphonic wizard. uplodas sliku/melodijus programom na neku wap stranicu. odes s mobitelom na stranicu i jednostavno ju skines. ima i editor melodija i converter za različite formate melodija
Bookmarks