![]()
Koliko vidim nema aktuelnih tema u vezi oboga pa bi volio ako itko moze da mi pomogne....
neki tutorial ili slicno..jer stavrno ovo ne kontam :|
![]()
Koliko vidim nema aktuelnih tema u vezi oboga pa bi volio ako itko moze da mi pomogne....
neki tutorial ili slicno..jer stavrno ovo ne kontam :|
koliko imaš godina? ako sam ja sa 15 shvatio, trebao bi i ti..
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=46703
kad kliknem Finish u ovom programu (oni 5 koraka) izbaci mi ovo: Sorry, there were problems processing your Symbian Developer Certificate Request file
i sta cu sad???
ako ti je onaj file .key se zove BiN.key onda upiši kao password 0000 ako je sultan, onda ide 0123456 ja mislim..
ma nece opet
probaj umjesto passworda 0123456 staviti 55555![]()
e sad sam sve to uradio ali me zajebaje server na onom djelu kad trebam upload napravit...trebam prepisat simbole sa one slikice...ali nje nema....
probao i ne radi opet
e onda fino postaj aplikaciju pa ce ti neko potpisati...
ma treba meni bruka toga potpisat..necu da vas morim bezveze.. pricekat cu, mozda se ovaj server "probudi"![]()
zamolio bi nekoga da mi potpise
SmartMovie Player
zahvaljujem unaprijed![]()
Nemoze se to bas tako potpisati,treba mi imei broj moba i tocna verzija programa(najbolje da postas tu koja ti treba).Ak ti niko nebude potpisao do sutra onda cu ja jere sam sad u stisci s vremenom...
da ja i zaboravio IMEI:
357934003015962
Nije vazno koja verzija, samo da radi na 3250 je rmi treba sad za puta![]()
Da li ima neka dobra duša koja bi mi potpisala FExplorer_english_S60_3rd_116b_unsigned ...
Imei pošaljem na PP toj osobi koja se javi da mi potpiše program....
Hvala
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Također - trebam potpis za Psiloc Hotspot Finder v2.10 S60v3 Unsigned Cracked Šaljem imei na PM
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=57659
oy pokušavam uploadat file na symbian signed i neda mi kao :
Your request has failed. Reason:
Your are not enabled to request DevCerts. Please contact the system administrator.
(kada želim uploadat request, inače sam skinuo 2 bez problema dosad, i pokušao novom registracijom i opet neda)
nadam se da je to zbog održavanja stranice...zna li neko neš o tome ?
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
I meni je tako u posljednjih par dana. Izgleda da imaju previše requestova pa su malko "stegli kesu"!
a taman sam htio napunit njoku ... najviše mi je žao advanced call managera huh.......
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Ako se nevaram nešto rade na stranici...
ima obavjestim odma kad se ulogiraš, crvenim slovima u donjem lijevom ćošku.
A to da se trenutno nemogu regati programi, potvrdio je i jedan član dotsisa kojem sam se obratio, baš u vezi uploadanja.
tako dok se symbiansigned ne dovede u normalu, ništa od potpisivanja programa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imaju problema sa stranicom i napisali su obavjest da ce to uskoro rjesit...
čudim se da nema neke alternativne stranice? Jel probo neko tražit što bi poslužilo svrsi?
pa oni koji su već potpisivali programe, mogu nastaviti, ako niste znali netrebate raditi nove .csr-ove i to nego imate stari .cer s kojim možete što želite potpisati.
u programu Symbian Developer Certificate Request vas ne pita što želite potpisati, nego samo IMEI, key i šifru.
Bookmarks