Evo, sad je i na webu.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
Evo, sad je i na webu.
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...je&sp=tarifica
Tarifica ne omogućuje roaming pozive...
Zamislite da nema roaminga ni na vip-u.Hahaha![]()
Koji bilo!
Ovo mi je malo perverzno:
Prijelaz u Tele2 pretplatnički odnos ili drugu tarifu
Korisnicima "Tarifice" nije omogućen prelazak u Tele2 pretplatnički odnos kao ni u jednu drugu Tele2 tarifu.
Svrha Tarifice je samo da zajebe Tomato, kao što je svrha Tomata samo da zajebe Tele2.
Samo neka se oni nadjebavaju i neka ruše cijene, a mislim da nitko normalan neće koristiti niti Tarificu niti Tomato, kad samo za nekoliko lipa više dobiva Knock-out tarifu, koja je normalna tarifa, a ne krnja kao ove dvije.
Dakle, Tele2 je u prednosti![]()
a ja sam imao tako dobru ideju za tele2 reklamu kao protuodgovor tomatu,kad oni jos smanje cijene...za "cak" dvije lipe.
uf,bez veze,kao da je i bitno ko ima lipu nizu cijenu.
bolje da su u oglase stavili nesto na foru:
"sta sve mozete dobiti za jednu lipu?
MMS prema svim tele2 brojevima!
wap!
pozive prema sluzbi za korisnike!
(i jos ponesto tu nabrojati)
.
.
.
puno je toga sto se danas moze dobiti za samo jednu lipu!"
...ili tako nesto!
mozda i nesto u stilu: "mi smo 2. skuplji smo za samo lipu,ali dajemo vam vise... razmislite o 3. i 4. sta od njih ocekujete...i za koliko!?" i to onako zacrni se ekran,i na 2-3 sekunde u stilu nekog krimica,ili anti-drogs kampanje...
ali dobro,sacekat ce mo koji dan,pa kad i paradajzovci snize cijenu za jos lipu,tvorci reklama i slogana ce imati posla![]()
Hoće li ovaj start paket tarifice vrijediti 14 dana bez nadoplate bona kao u knockout-a ili više!?
Nisam našao tu informaciju na net-u.
Koji bilo!
zato sto imam vec karticu sa poznatim brojem (kolegama poznanicima i sl) pa mi se neda jos jedan broj uvodit a i tomatmo mi je u ladici kao i jos ponesto brojeva koje e koristim pa uopce ne vidim svrhu kupovanja novih osim da se mutavi operateri dive sami sebi brojem prodanih brojeva...![]()
U tom i je fora jer oni znaju da stari tele2 korisnici neće prelaziti na tarificu, već s njom žele dobiti nove korisnike.
Tomato može održati obećanje o garanciji najnižih cjena jer su im cjene iste, ali tomato ipak prekida "rat" jer neće dati niže cjene u odnosu na tele2 nego identične.
Zadnji uredio Inovator : 17-06-2007 u 02:27
Koji bilo!
Bookmarks