Negdje na webu sam procitao da Nokia 3660 i Nokia 6600 imaju iste display-e. Jel to istina?
Negdje na webu sam procitao da Nokia 3660 i Nokia 6600 imaju iste display-e. Jel to istina?
Nokia’s expectations for the Nokia 3650 model were right after all. The phone was still in demand even with the rather inconvenient keyboard on board, because it was actually the first cheap smartphone on the market. The release of Nokia 3660 is Nokia’s will to enlarge the platform’s lifecycle. The changes that were made can be classified as cosmetic ones: the keyboard became traditional, and the display is capable of showing 65k colors instead of 4k from now on. The screen is made by TFT technology, that’s why the picture looks nice when it encounters the direct sunlight.
To cut the long story short I’ll say that this display is similar to the one used in current Nokia’s top-model – Nokia 6600.
evo ovo zadnje odvojeno. to sam nasa na mobile-review.
Imaju vrlo slične, jako dobre rezolucijom i bojama i pune mrtvih pixela...
ekrani su super .. ali sam primjetio da imam mrtvi pixel (koji je nasatao odjednom) i iz dana u dana (mozda umisljam) se povecava ...
chevapi for men
Ne umišljaš, vjeruj mi, imam iskustva s tim...![]()
kako se moze povecavat?????''
ne znam, al može... i još ih se može pojavit...![]()
Jebote kaj imaju mrtve pixele?
Pa ak ti je mob pod garancijom kaj nema pomoci, kaj ti ne promjene display il nešto???
Htio sam kupiti Nokiu 3660, al sad se fakat dvoumim!!!
Ne mjenjaju, jer kako su mi rekli iz mobisa, "radi se o manjim oscilacijama u UI modulu zbog visoke razlučivosti, i to je uobičajena pojava kod ovakve vrste zaslona"
A kaj je to symbian?? Jel to ima 3660???
Joj pa naravno da ima
Bog te zar si pao sa marsa
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Koja je razlika izmedu symbian verzija???
Simbian 7.0 (koji ima n6600) podržava mijenjanje tema(boje izbornika, ikone, pozadine u menijima itd.) al ostalih razlika baš nema nad 6.1. Skoro svi programi rade i na jednoj i drugoj verziji.
ma nije to do os-a ... to je jednostavno tako i na noteboocima imash mrtvih pixela, di neces imati na mobitelu!! ali mene moj iz dana u dan pocinje sve vishe zivcirati !!!
chevapi for men
Kappa vidjet ces, za manje od mjesec dana nečeš zbog toga više uopće htjet uzet mob u ruke...
Jel moze taj "mrtvi pixel" naknadno nastati npr. kupim mob, nema mrtvog pixela i nakon 12 mjeseci Bum i evo ga??
Da...
ma meni je od series 60 telefona N-gage zakon,valjda on nema mrtvah pixela
Ako si gladan pojedi nesto
svi koji imaju ekran 176x208 ili veći mogu imati mrtvi pixel
kako to uopče izgleda
G I L E R A & N O K I A
Malena bijela, plava, crvena ili crna točkica koja non-stop trepće.
kolko ja znam nemoze mrtvi pixel nastati sam od sebe, to je greska u proizvodnji koja se javi odmah ili se ne javi
može nastat novi i može se povečat stari. To nekakav UI modul oscilira...
Kako se to može provjeriti u dućanu prije kupnje??? Postoji nešto kao test sekvenca na Siemensu???
mora se nešto crno slikat kao portret i onda tu sliku postavit fullscreen.
Bookmarks