prek IC čim ga uključim na mobu i približim laptopu, laptop odmah reagira (ne znam zašt tvoj neće), a usb kabel ti dođe 309kn u vip-u (original), softver ti je samo za kabel (nek me neko ispravi ak nije), a sa bluetoothom nisam imao iskustva
Imam velikih problema što se tiče spajanja t610 sa kompjuterom. Kupio sam novi laptop i uzeo sam baš sa bluetooth-om iz razloga da nemam brigu sa kablovima ali ne šljaka. Nakon što instaliram software ne detektira mi telefon. (da li je softweare koji se dobije na cd-u samo za povezivanje usb kabelom ili i on vrijedi za bluetooth vezu?). Probao sam par puta instalirati softweare ali bez uspijeha. Pokušao sam i preko IC, ali ništa, ni tu ga nemože detektirati. Ako netko zna što je bio bih mu zahvalan.
I još jedno pitanje.
Gdje se može kupiti USB kabel, gdje god sam pitao nitko nema.
Hvala
prek IC čim ga uključim na mobu i približim laptopu, laptop odmah reagira (ne znam zašt tvoj neće), a usb kabel ti dođe 309kn u vip-u (original), softver ti je samo za kabel (nek me neko ispravi ak nije), a sa bluetoothom nisam imao iskustva
Da imam windowsw xp.
service pack? to nađem na ovom site-u?
www.microsoft.com negdje pod update potraži
Pod windows update. Prvo će ti pretražiti koje packove imaš, a onda ćeš moći odabrati koji želiš instalirati
Bookmarks