Trebaš podesiti dozvole. Odi za početak u Tools - Folder options - View i isključi zadnju kvačicu "use simple file sharing".
Odi sada desni klik na folder tvojih dokumenata i na tab Security. Tu dodaj tvog buraza na listui označi "full control"![]()
Ovak, rikli mi nekidan windowsi...palim komp, a on meni kaze: C:\windows\system32\config\system is missing...ja na to![]()
![]()
Izvadim hard spojim kod buraza na komp...nije bed dignut cu nove windowse trebam samo my documents pocupat van...spojim hard fino sve ide...dodem do my documents i baca mi error:
c:\documents and settings\owner\my documents is not accesible. Access is denied.
Fakat mi trebaju podaci iznutra...postoji li nacin da to vratim?
Zadnji uredio Glava_18 : 12-06-2007 u 23:57
Never fear I is here!!!
Trebaš podesiti dozvole. Odi za početak u Tools - Folder options - View i isključi zadnju kvačicu "use simple file sharing".
Odi sada desni klik na folder tvojih dokumenata i na tab Security. Tu dodaj tvog buraza na listui označi "full control"![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovo prvo nemogu nac....nema ga...
Never fear I is here!!!
vjerojatno imaš SP1..
nabavi SLAX linux, s kojim možeš pristupiti tim folderima i sprži na cd, moglo bi pomoći![]()
A nista...neda mi se zezat s tim stavit cu sp2 sad nemam ni sp1 jer sam ove windowse digo samo da bi to povuko...ak nebu islo pregrmit cu i formatirat sve....hvala na pomoci momci....
Never fear I is here!!!
Ma, slax, bootabilni s CD-a i riješio si prije nego se stigne instalirati SP2.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
nisam imao vise zivaca formatiro sam ga i digo nove win...hvala na savjetima decki...
Never fear I is here!!!
A to je i bilo najjednostavnije rjesenje... Naravno ako ti ne trebaju ti fileovi iz my documents-a
..
Onda moze LOCK jer problem je rjesen...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
problem riješen, daljnja rasprava nepotrebna
Bookmarks