Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Xperia P
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Bodovi
    15.456
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Bodovi: 15.456, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvarno si neki daju malo previše slobode u pljuvanju po stvarima za koje oni osobno nemaju potrebu...

Imao sam do sad 13 mobitela (prošlo mi je kroz ruke barem dvostruko više od tog broja). I svaki mobitel je trajao prosječno 4-6 mjeseca prije prodaje... I onda sam nabavio i SX1 kojeg sam imao skoro godinu i pol... Mislim da je stvar jasna.

Symbian nudi daleko više funkcija i mogućnosti prilagodbe od bilo kojeg dummy telefona. Naravno, to ima i svoju cijenu- nešto sporije sučelje, veće dimenzije itd. ali je definitivno vrijedno toga, bar po meni.

Logično da je mnogim ljudima ne trebaju te funkcije. Imam frendicu koja ima isto N80 a koristi ga kao bilo koji mobitel, to je tek teži slučaj... S druge strane ima i hrpa onih kojima takva mašinerija ne treba, a opet ne pljuju po tome. Mali milijun puta sam koristio rječnik u mobitelu (koji ti još i izgovori riječ) u školi ako je nekome nešto trebalo, imam i smart2go sa kartom Zagreba unutra, msn na koji se mogu spojit preko WLAN-a doma... Da ne spominjem kako mi mobitel služi kao web kamera, enciklopedija, a imam i prognozu vremena za Zagreb. Ledica za kameru uz odgovarajući program služi kao mini svjetiljka, a vrijeme kratim uz odlične igre za Symbian (Splinter Cell) . Jel dosta il treba još?

Netko je spominjao Samsunge... Evo, koristim par dana, uz svoju N80 dakako, D900. U svakom slučaju znam zašto se takav mobitel kupuje- zbog dizajna i isključivo zbog toga. Kamera je isto ok, ali to je uglavnom sve što mobitel nudi... Software je tipično samsungski jednostavan, mogućnost personalizacije = 0, zbunjujući pop-up prozori na sve strane... Al da dobro izgleda, izgleda... No samnom ne bi dugo izdržao.
    Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hrc Pregledaj post
    Stvarno si neki daju malo previše slobode u pljuvanju po stvarima za koje oni osobno nemaju potrebu...

Imao sam do sad 13 mobitela (prošlo mi je kroz ruke barem dvostruko više od tog broja). I svaki mobitel je trajao prosječno 4-6 mjeseca prije prodaje... I onda sam nabavio i SX1 kojeg sam imao skoro godinu i pol... Mislim da je stvar jasna.

Symbian nudi daleko više funkcija i mogućnosti prilagodbe od bilo kojeg dummy telefona. Naravno, to ima i svoju cijenu- nešto sporije sučelje, veće dimenzije itd. ali je definitivno vrijedno toga, bar po meni.

Logično da je mnogim ljudima ne trebaju te funkcije. Imam frendicu koja ima isto N80 a koristi ga kao bilo koji mobitel, to je tek teži slučaj... S druge strane ima i hrpa onih kojima takva mašinerija ne treba, a opet ne pljuju po tome. Mali milijun puta sam koristio rječnik u mobitelu (koji ti još i izgovori riječ) u školi ako je nekome nešto trebalo, imam i smart2go sa kartom Zagreba unutra, msn na koji se mogu spojit preko WLAN-a doma... Da ne spominjem kako mi mobitel služi kao web kamera, enciklopedija, a imam i prognozu vremena za Zagreb. Ledica za kameru uz odgovarajući program služi kao mini svjetiljka, a vrijeme kratim uz odlične igre za Symbian (Splinter Cell) . Jel dosta il treba još?

Netko je spominjao Samsunge... Evo, koristim par dana, uz svoju N80 dakako, D900. U svakom slučaju znam zašto se takav mobitel kupuje- zbog dizajna i isključivo zbog toga. Kamera je isto ok, ali to je uglavnom sve što mobitel nudi... Software je tipično samsungski jednostavan, mogućnost personalizacije = 0, zbunjujući pop-up prozori na sve strane... Al da dobro izgleda, izgleda... No samnom ne bi dugo izdržao.
    Ljepo si ovo rekao nema sta,najvise me zivcira kad netko kaze nepotrebi programi a nasao sam se 100 put u situaciji da su mi ti programi super došli....

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke