ne kažem da nije, zasitio sam se tih mobitela pa mi ni symb. nije više neš .. postojanje wifi modula na symb. mi nekak popravlja mišljenje
da
ne
znam osnovno
ne kažem da nije, zasitio sam se tih mobitela pa mi ni symb. nije više neš .. postojanje wifi modula na symb. mi nekak popravlja mišljenje
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Stvarno si neki daju malo previše slobode u pljuvanju po stvarima za koje oni osobno nemaju potrebu...
Imao sam do sad 13 mobitela (prošlo mi je kroz ruke barem dvostruko više od tog broja). I svaki mobitel je trajao prosječno 4-6 mjeseca prije prodaje... I onda sam nabavio i SX1 kojeg sam imao skoro godinu i pol... Mislim da je stvar jasna.
Symbian nudi daleko više funkcija i mogućnosti prilagodbe od bilo kojeg dummy telefona. Naravno, to ima i svoju cijenu- nešto sporije sučelje, veće dimenzije itd. ali je definitivno vrijedno toga, bar po meni.
Logično da je mnogim ljudima ne trebaju te funkcije. Imam frendicu koja ima isto N80 a koristi ga kao bilo koji mobitel, to je tek teži slučaj... S druge strane ima i hrpa onih kojima takva mašinerija ne treba, a opet ne pljuju po tome. Mali milijun puta sam koristio rječnik u mobitelu (koji ti još i izgovori riječ) u školi ako je nekome nešto trebalo, imam i smart2go sa kartom Zagreba unutra, msn na koji se mogu spojit preko WLAN-a doma... Da ne spominjem kako mi mobitel služi kao web kamera, enciklopedija, a imam i prognozu vremena za Zagreb. Ledica za kameru uz odgovarajući program služi kao mini svjetiljka, a vrijeme kratim uz odlične igre za Symbian (Splinter Cell) . Jel dosta il treba još?![]()
Netko je spominjao Samsunge... Evo, koristim par dana, uz svoju N80 dakako, D900. U svakom slučaju znam zašto se takav mobitel kupuje- zbog dizajna i isključivo zbog toga. Kamera je isto ok, ali to je uglavnom sve što mobitel nudi... Software je tipično samsungski jednostavan, mogućnost personalizacije = 0, zbunjujući pop-up prozori na sve strane... Al da dobro izgleda, izgleda... No samnom ne bi dugo izdržao.
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks