citiram vjeku"
@Thommy nije istina da xp dobro ne radi na pentium trojci. Imam takav komp doma i mogu ti reci da mi je na njemu xp radio brze nego na ovom sad kompu sto imam vrijednosti 10000kn(bez monitora).
ako imas komp od 10000kn i win xp ti ne radi na njemu kako treba (bolje radi na konfiguraciji od 800mhz i 128rama <-to sam naveo u postu prije za usporedbu ) onda te je onaj koji ti je prodao taj komp za toliku cifru OPLJACKAO i to postenski,
citiram dalje
"nije ti neka usporedba. prije 8god kompovi nisu promijenili skoro niti jednu komponentu, a ako jesu xp ih samo ne ocitava i to je to."
kompovi su i te kako mjenjaju komponente i nemozes nista sto je sada novo prikljucivati na maticne ploce od prije 8 god, imamo visejezgrene procesore, ddr2, sad ce samo sto nije i ddr3, serial ata hardove i opticke uređaje, PCI-e graficke kartice... i nista od toga hardverski nije kompatibilno sa nekom maticnom od prije 8 godina a sve te nove komponente XP i te kako prepoznaje ... no sad smo malo u off topic otisli
sto se tice mobilnih uređaja najveca cifra koju sam dao za neki od njih je 3500kn i to za ovaj koji sad imam
kad opcenito gledas smart phone uređaje nije kod svih situacija(kao kod symbiana) da se OS nemoze nadograditi windows mobile sa verzije 5 jako jednostavno ide u verziju 6

Odgovori uz citat
Bookmarks