Join Today

Vidi rezultate ankete: Da li se potpuno razumijete u symbian telefone?

Glasači
106. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • da

60 56,60%
  • ne

22 20,75%
  • znam osnovno

24 22,64%
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Hybrid View

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    100 mlijuna prodanih mobitela za preseravanje... Vidi, ako nekome ne treba - naravno da mu je preseravanje, no nekima puno pomogne i ima korisne stvari. Po meni je 90% Samsungovih modela napravljeno za preseravanje jer su hardverski losi, jedino im je izgled OK.

ne diraj ti meni samsung, pa moj d600 symbian odere u pisanju poruka, u ulazenje poruka, kako ulaznim putem tako i izlaznim putem-jedan klik-odma otvara. symbian nije optimiziran. btw za mail i te gluposti postoji black berry koji ima i prilagodjenu tipk...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vjeko Pregledaj post
    ne diraj ti meni samsung, pa moj d600 symbian odere u pisanju poruka, u ulazenje poruka, kako ulaznim putem tako i izlaznim putem-jedan klik-odma otvara. symbian nije optimiziran. btw za mail i te gluposti postoji black berry koji ima i prilagodjenu tipk...
    Sto se tice ulazenje u poruke to nije istina jer sam imao nokiju 6630 i niti jedan mob nije tako brzo radio i ulazio u poruke, a imao sam ih mnogo u ruci...
    I slazem se da je samsung preseravanje....

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Htc One X
    Operater
    Bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    10.602
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.602, Nivo: 24
    Bodovi: 10.602, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    Sto se tice ulazenje u poruke to nije istina jer sam imao nokiju 6630 i niti jedan mob nije tako brzo radio i ulazio u poruke, a imao sam ih mnogo u ruci...
    ja jos uvijek imam 6630 i sve je uber brzo. u memoriji mi trenutno stoji nekih 700 poruka (i ja sam ljen...) i sve se trenutno otvara. jedino kad se mem kartica napuni slikama, glazbom i glupostima onda ide malo sporije, ali kod poruka sve leti! jel moze neka demonstracija sta je po vama brzo?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je prvi Symbian bila 6600. Kad sam je kupovao mislio sam-Bože ružnog moba, što ću ja s ovim?
    Naravno da Symbian sam po sebi, bez programa je ništa. Ali, povećavanjem broja programa i optimiziranjem Symbian uređaja (usporedite 7650 i npr N93) Symbian dobiva na svome značenju, a to je nekakva vrsta mobilnog računala, mobitela pomiješanog s elementima kompjutora.
    Slažem se da sve aplikacije neću koristiti kao što ih ne koristim sve ni na kompu.
    I, mislim da je tema malo nezgodno postavljena, jer ako ne vrijedi Symbian, zašto bi vrijedio neki mob s WM, PDA itd., kad možemo svi kupiti dummy.

Ukusi su različiti.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia 5800 XpressMusic
    Operater
    T-com & Tele 2
    Godina
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
    Zadnji uredio commando9 : 20-01-2008 u 16:06

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao commando9 Pregledaj post
    Mislim da je to revolucionarni potez od svih proizvođača mobača ! Na kompu su od prije 10-15 godina uvijek bili Windowsi (Linux eventualno), a mobači su počeli sa crno bijelim ekranima i imali su pol kile. Onda su počele sms, pa mms, pa e-mail poruke i onda su mobači prešli na Windowse i Symbiane. Ajde da vidim od nekoga na kaj su kompovi onda trebali preč ? Na veličinu procesora sa ugrađenim projektorom za monitor i tipkovnicu da ne zauzimaju puno prostora, mobači imaju wlan nakon 10 godina postojanja (osnovno), a kompovi neke ADSL-ove i kante i ta sranja, pa mobiteli su puno puno puno više evoluirali od kompova. E, da i sad me ovaj post iznad podsjetio, sa kompom nisi nikad miran, stalno izlaze nove komponente i nikad dosta love u đepu, mob kupiš i imaš, stalno isto može potjerat, GPS tek... Google Earth mobile, pa di je to na kompu bilo prije ? Nigdje, tek sad kad i na mobačima. Čak imaju qwertzuiop tipkovnicu, kompovi bi po tome trebali primati glasovne naredbe i palit se na otisak prsta(to neki mobovi več imaju) i bit mali i praktični. I oprostite zbog gramatičkih pogrešaka, nije mi se dalo pazit.
    ...o čem ti trabunjaš ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    uzmi bilo koji novi samsung iz biznis klase pa ces vidjet, tako brzo ulazi i lista otvorene poruke, tako brzo da se pocmes zivcirati. i samsung nije za preseravane, prije bi to bio symbian. samsung je najbolji mob (biznis klasa) u klasi normalnih fonova.
    dakle da rezimiramo- symbian je iskljucivo za poslovne ljude ili za ljude zeljne preseravanja i dokazivanja pred ekipom. zalosno al istinito. malo koji obicni korisnik ce koristiti internet, jer na nasim prostorima, jos je skup.
    -da bi symbian bio savrsen, to bi bilo kad bi se na bilo koji mob s hardwareom symb, moglo usnimiti najnoviji symb os. a ne sad davat po 5000kn za novi mob, pa jehote toliko dodje novi komp.,laptop. mada se pitam so ce to i poslovnjacima kad postoji black berry, veci ekran i tipkovnica..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download linkovi za PocketPC
    By Tommek in forum Nokia
    Odgovora: 42
    Posljednji post: 11-12-2010, 16:30
  2. Symbian OS 9.0
    By Cykke in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 14-11-2005, 08:42
  3. Internet browseri za Symbian S60. Komentari i iskustva.
    By domagoj in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 11-01-2005, 23:25
  4. Odlican članak o Symbian virusima
    By Cykke in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-01-2005, 23:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke