nestaje potreba za laptopom..znaći da prodam svoj fujitsu siemens i kupim recimo n70?daj me nemoj molim te nasmijavati,trbuh me počinje bubati od smijeha
Nestaje potreba za nosenjem laptopa okolo zbog nekih stvari. Prije si trebao nositi laptop samo da pogledas e-mail, a sa smartphoneom se sve moze obaviti na njemu. Pregledavanje attachmenta, editiranje i slanje gdje god treba.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. www.gadgethive.com
Nestaje potreba za nosenjem laptopa okolo zbog nekih stvari. Prije si trebao nositi laptop samo da pogledas e-mail, a sa smartphoneom se sve moze obaviti na njemu. Pregledavanje attachmenta, editiranje i slanje gdje god treba.
ili možda samo zbog te stvari..ja se ne glupiram puno,pa ljudi koji m trebaju će me nazvati ili sms poslati,ili ako je neš ultra hitno pričekati do navećer da im pošaljem mail sa lapa..+ali ne kažem da ima ljudi kojim je to neophodno,poslovnjaci itd...
Bookmarks