@3aTmr...stranice im trenutno nisu u funkciji......naravno da je OK
@smsfreak hvala, nije nešto al čovjeka veseli.....ipak prvi put to delam..
![]()
@3aTmr...stranice im trenutno nisu u funkciji......naravno da je OK
@smsfreak hvala, nije nešto al čovjeka veseli.....ipak prvi put to delam..
![]()
...fak izgleda da ti ja pravim promet svaki dan a ono ništ'...
Jesi li razmišljao pod avatarima napraviti galeriju sa samog cafe.mobil site-a (ono tko što koristi i kratki osvrt na izbor)...
Inaće ideja je zanimljiva...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
rzmišljo sam dosta toga stavit al malo sam se sad toga zasitio, dobra ti ideja, ak skupim volje trebaao bi stavit malo i tekstovnog sadržaja npr neke zafrkancije sa foruma itd...ovak mi za sada izgleda prilično dosadno.....![]()
Tomo, Tomo stvarno si digao prašinu sa svojim webom na forumu, neka svaka čast treba malo uzbuđenja ovom forumu
Mostovi okruga Peščenica
sam ti hebi, odi u underground section, skoro dolaziš na red pa.......ima novih stvarčica
pa idem svako malo vidjeti kaj ima novog
Mostovi okruga Peščenica
ja sam ovisan, ne mogu prestati dolaziti![]()
ja cijelo vrijeme imam otvorenu glavnu stranicu pa svako malo lupim rifreš i gledam kako hit-counter raste...![]()
jedino mi je žao kaj guestbook ne radi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i jebote daj tomo neku novu sliku/vic/***** dana stavi!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo samo za tebe večeras..... ide MP3 josipa lisac i superman
tek sam sad skuzio andergraund, lomio sam se
daj tomo, pa kak to stranicu održavaš?? Ja evo otišo pogledat kaj ima novoga, a ono slika dana je stara već 20 dana! Pa nemreš tak svoje obožavatelje tretirat, daj nam sadržaja!![]()
pa Uskrs je! tko će updateat stranicu za blagdane. čovjek se odmara
@wb evo velja ti je sve reko, promjenit ću ko ti, iz slika dana u slika godine pa nek stoji.....
šala, nisam imal mašte ovih dana
a i radim na redesignu...bit če crna slova na crnoj podlozi..
![]()
Bookmarks