@Tomo napravi si račun na Globalnetu, oni daju 20 MB prostora
ma kad server vidi kak se dobra stranica dobit češ 500 mb prostora pa ćeš moć stavit šta hoćeš![]()
@Tomo napravi si račun na Globalnetu, oni daju 20 MB prostora
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala šljaka, budem premjestil sve ak će me još držat to uređivanje, moram priznat da čovjek popi..i s tim stranicama, ovo mi je došlo ko neka proba....
si siguran da je 20MB, čini mi se puno za free....?
@tomo
pogledaj malo po webu, imas free web hostinga koji daju i do 100MB. Probaj na web1000.com , mislim da oni cak ne stave niti bannere na site...
maraschino - PTICICA
e moj tomo ti si puko... ali totalno puko... skrooooz. ne znam kaj ti je trebalo u životu da od uređivanja zgodnih koka što si tak fino mogao nadgledat, promatrat, nać neku zgodnu malu i to, prijeđeš na druženje s kompjuterima i postaneš kao ovi manijaci iz mobila s kojima si se počeo družit i koji su te navukli na kompjutere, poklonili ti ovisnost i očne bolesti te psihičke poremećaje od previše šarenila na monitoru!![]()
![]()
![]()
da fakat, ponasa se ko ferovac....uzas
to je zappanova percepcija viđenja he he, ima nešto i u tome lol...![]()
@Tomo sigurno moja stranica je na globalnetu. I FTP pristupo im radi bez obzira preko koga se spojiš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
www.freehomepages.com Daju 50Mb besplatnog prostora, s time da su baneri samo na dnu ekrana.
@šljaka...mislim da je najbolje kostur ostavit tu di je , a na globalnet-u ču otvorit account i šibat sadržaj...kaj ti misliš?
@dark...fala idem vidjet situaciju sa freehome, bio sam tam prije jedno mjesec dana, imaju komplikacije kod registracije....
ja ću otvorit sajt - TOMO FAN CLUB!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
lol...wb stavio sam ti link na svoj site, tak da ljubitelji t68i imaju kam ič...![]()
fala tomo majstore, Bog će ti platiti!Još da mi samo i banner napraviš i staviš ga na glavnu stranicu...
Nego sad ozbiljno, napravit ću tomo fun club - sajt sa tvojim slikama, foto galerija do mile volje, samo te još trebam užicat za slike od najranijeg djetinstva, preko tambure, do žena raznih... a prek sajta ću prodavat i majce s tvojim likom, natpis u stilu 'I (srce) tomo'!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e ***** mu, još se samo moram sjetit kak se web sajt radi i da vidiš stranice...![]()
he he he ..lol.....moš na majce stavit mene sa jenifer lopez.....ispod nek piše...This is TOMO, who is F..k that girl?...he he he
looooolčina!!!
E tomo, vidi mi potpis!!
he he he, sad pratim hit counter..![]()
a kaj je to? kad te netko udara, a ti brojiš? Nemaš beda, ak ti je do toga sve se može srediti... lol...
he he takav se još nije rodio....lol
Tak je kostur ostaviš di je, pootvaraš račune naokolo i samo puniš.
Usput ako na HT otvoriš Family korisnički račun za svaki dobivaš 5 MB (max. 5 računa)
Znači VIP 5 + Globalnet 20 + Iskon (mislim) 5 + HTnet 25 =55 MB. Sasvim pristojan prostor, zar ne? A ima ih još....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
šljakamaestro si, svaka čast, mislim da će stat dosta sadržaja...
...malo sam u stisci, ali krečem uskoro ozbiljno...
mislim da najbolju ponudu od ovih free web hostinga ima na www.web1000.com
nemaš uopće bannera na stranici, 100MB prostora; jedino imas hotlink zabrane, ali mislim da je tako na svim free web hosting-ima...
maraschino - PTICICA
koja im je onda svrha davat 100MB prostora, hvala na savjetu probati ću....na 100MB stane pun K toga...
moram malo ozbiljniju stranicu napravit, ovo je bila neka probica
pa nemam pojma, ali ja sam tamo hosta svoje prije. adresa ti bude adresa.web1000.com , nemas bannera... Mislim sasvim ok![]()
maraschino - PTICICA
Samo pohvale,zbilja si se potrudio i rezultati se itekako vide.
![]()
Bookmarks