Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. nevjerujem da je gradska potrošnja oko 8 litara, možda po papirima ali nemože ispod 9 litara...
    2. po slici se vidi kako su ti prednje felge tamnije od stražnjih a to je znak neurednog pranja auta, za to te sram bilo...
    3. veći retrovizori lakše vozit unatrag?!? Pa kaj ti kad ideš u rikverc gledaš u retrovizore a ne okreneš glavu iza desna ruka na suvozačev sic i piči, probaj tako jer je brže, praktičnije i SIGURNIJE...
    4. grande punto je mini aston martin
    5. sviđa mi se grande punto ,al neviđam nigdje abarth inačicu, a sada je izašao novi Bravo, viđam ga po cesti, prelijep auto kao i motori koji se nude...

Živio ti i tvoj auto i malo ga češće peri da se sjaji
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Godina
    39
    Bodovi
    7.688
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Bodovi: 7.688, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potrošnja je 8-8,5 litara po mom izračunu, dok mi putno računalo pokazuje 7,5-8 litara.

A prednje felge su tamnije jer su naprijed diskovi pa se kod kočenja prenosi ona prljavština s njih na felge. Bar mislim da je zbog toga.

Probaj se uparkirat na rikverc na usko parkirno mjesto bez retrovizora. Ako ti možeš svaka čast, ali ja radije provjerim sve u retrovizoru

I da, baš sam ga prije par dana oprao

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    1. nevjerujem da je gradska potrošnja oko 8 litara, možda po papirima ali nemože ispod 9 litara...
    2. po slici se vidi kako su ti prednje felge tamnije od stražnjih a to je znak neurednog pranja auta, za to te sram bilo...
    3. veći retrovizori lakše vozit unatrag?!? Pa kaj ti kad ideš u rikverc gledaš u retrovizore a ne okreneš glavu iza desna ruka na suvozačev sic i piči, probaj tako jer je brže, praktičnije i SIGURNIJE...
    4. grande punto je mini aston martin
    5. sviđa mi se grande punto ,al neviđam nigdje abarth inačicu, a sada je izašao novi Bravo, viđam ga po cesti, prelijep auto kao i motori koji se nude...

Živio ti i tvoj auto i malo ga češće peri da se sjaji
    1)zvuci neobicno , ali je moguce.fiat je poznat po FIRE motorima koji su uvijek mal otrosili.dobro ovaj je malo vece kubikaze , ali je moderniji i ova cifra je moguca.ak je istina , bravo fiat.

3)ja se isto ne okrečem , jednostavnije mi je po retrovizorima.u svakom slucaju , bolje vidim u retr.kolko jos imam sa strane mjesta nego unazad kad bi gledo.

jos par observacija - city mod serva je jos iz proslog punta , zapravo pretroslog ak racunamo fejslift proslog.dobra stvar , makar u praksi se ni ne sjetis koristit to.

nadalje , auto je opako narasto , cito sam nes da je mjerama ko golf 3!
    rastu ti autici.

e i da , i ja misli mda je 1,3multijet bolji izbor , ali za nekog ko duze misli imat auto . isplati se tak za par godina . no uz ove stedljive benzince stvarno ej tesko rec kaj ej bolje.

zakljucak:simpa autic , mozda ce bit i best buy u klasi gradskih autica , mislim dto pod uvjetom da ne pustimo zene da biraju jel inace buju sve 207ice pokupovale ne .
    ali meni konkretno waaay too small je ta cijela klasa , but its just me , meni je i passat stari mali.
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove