Znam da u w810 ide bez beda, ja imam 2GB i super radi, čini mi se da sam na nekim stranim forumima vidio da rulja ima po 4 GB, al najbolje da ti se javi tko je isprobao.
Jel bi išla od kartica pro duo od 4gb u njega?
Znam da u w810 ide bez beda, ja imam 2GB i super radi, čini mi se da sam na nekim stranim forumima vidio da rulja ima po 4 GB, al najbolje da ti se javi tko je isprobao.
Da se nadovežem na pitanje,da ne otvaram ponovo temu..zanima me jel neko provjerio da li ide 2gb u k800i CID52
nista vise od 2Gb.Iznad 2Gb nista!mob ne podrzava 4 Gb ali moze ucitat i nastat ce ti kaos u mobu.
u k800 2Gb 100 % mora ici,jer ako ide u k750 koji je DB2010 zasto nebi u K800 koji je DB2020?![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
GB podrzava dok za 4 nisam siguran, treba pricekati nekoga tko ima ovu karticu....
Potvrdujem da u w880 idu 2GB....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ima ljudi koji posjeduju kartice od 4Gb ali su rekli da im uspori mob.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Ja imam tu karticu i na onom nekom popisu koji sam našao na internetu, naveden je i dotični mobitel. Jedan čovjek bi kupio tu karticu od mene pa pita jel to ide u njegov w800, a ja mu nisam znao reći kad sam Nokia fan. Inače, na nekom forumu sam našao da ljudi kažu kako ide bez problema, ali ******, htio sam čuti glas našeg naroda.
Bookmarks