na simpi ti je 5,98/100kb (10kb - obračunska jedinica) na na postpaidu je 5 kn (ista obr. jed.)
na simpi ti je 5,98/100kb (10kb - obračunska jedinica) na na postpaidu je 5 kn (ista obr. jed.)
Imas na simpi opciju 5 mb za 15 kn koju ja redovito koristim, a ako si pretplatnik imas povoljnu opciju 100 kn za 1 gb.
GPRS promet nije više tako skup kao što je bio. Bitno je samo aktivirati web n walk. Bilo koji paket ako aktiviraš nećeš primjetiti veće povečanje računa osim ako se ne spajaš na net a mob ti služi kao modem. Tada ako si treplatnik aktiviraj web n walk XL.
Njemci imaju skuplji GPRS od nas. Za VIP ne znam, ali T-Mobile ti je o.k. uz web n walk. Bez njaga zna biti poprilično sklup.
Tele 2 ima jedinstvenu cijenu i tu je T-Mobile daleko jeftiniji od Tele 2 uz aktiviran web n walk.
Poslovni korisnici na T-Mobileu imaju još jeftiniji GPRS od onog što pruža web n walk.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Mogu li ja sa aktiviranim web'n'walkom na Simpi pristupat interenetu putem UMTS-a?
Mozes, nije bitno da li imas gprs, edge, ili umts. 5 mb 15 kn, unaprijed se skinu. Moras poslati poruku u kojoj napises samo slovo "a" bez navodnika, i slijedis upute za jos 2 poruke, na broj 3636.
Aha, znači ja samo aktiviram paket prometa, a spajam se preko one veze koja mi je trenutno dostupna. Dakle, cijena će mi uvijek biti ista, samo će brzina bit veća kad se spajam putem UMTS-a?
Tako je! I uzivaj u surfanju! E da stanje preostalih kb provjeravas sa: *200*4# i tipka za poziv.
Bookmarks