da li mi netko može preporučiti dobar program za izradu stranica jer bi se htjeo malo pozabaviti sa takvim poslom
da li mi netko može preporučiti dobar program za izradu stranica jer bi se htjeo malo pozabaviti sa takvim poslom
...definitivno Dreamweaver u bilo kojoj verziji - naravno ako te zanima portable verzija reci...
skinio sam MX2004 i malo mi djeluje komplicirano pošt se tek planiram baviti sa tim i još uz to ne snalazim se dobro sa engleskimpa ako znaš nešto jednostavnije bio bih zahvalan a moram i tražiti ključ za ovo gore
Microsoft FrontPage
nema jednostavnijeg...
...pa sad ako se misliš time baviti moja preporuka je da se uredno zaputiš u knjižnicu i uzmeš si neku od knjiga vezanu uz tu tematiku - sad zašto ti treba program za izradu stranica jer ako želiš objavljivati nešto na webu najbezbolnije je to preko nekog blog servisa...
Usput WANKoner1 zbilja misliš da je MS FP jednostavniji od DW-a?
Za početak bi možda mogao biti dobar NVU koji je dosta jednostavan, a ujedno je i besplatan.
FP nikako ne bih preporučao jer je dosta kompliciran, a i njegov kod je užasan, jako puno nepotrebnih meta tagova, nestandardno generiranje html koda itd.
...NVU je ok ali te kod tabličnog rada ubije u pojam - u biti njemu treba doslovno WYSIWYG editor - zato i dalje ostajem pri svome - odi u knjižnicu - posudi neku knjigu vezano uz DW i korak po korak nabadaj - s vremeno ćeš početi uz vizualnu stranu prčkati i po kodu tako da će sve doći na svoje mjesto...
hvala ljudi od nečega moram krenuti pa kako mi bude bude
najlaksi program ti je ovaj NetObjects_Fusion_v9
ja koristim joomlu i najbolja mi je,al je ne bi preporučio početniku
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Joomla nije isto kao kad napraviš svoje web stranice
A ako ti je Joomla super, probaj drupal i vidjet ćeš da to nije tako![]()
Najjednostavnije program za izradu web stranica je NotePad!
Kors treba znat kaj pisat u njemu, ondnosno treba nauciti html kod.
Ne postoji nist jednostavno, brzo i lagano, da se moze napraviti i nauciti preko noci.
Za pocetak nauci engleski, jer ako neznas engl, badava ti sve ostalo.
Dalje primi se Dreamweavera, Photoshopa, pa pronadji na netu malo tutoriala o njima i da vidis kreativnosti...
Naravno bez muke nema nauke...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
zanimljiva tema
btw Joomla je gotov cms kao naprimjer phpbb forum i drugi znaci ne pravis stranicu![]()
mogo bi i ja ovo ljeto uhvatit dreamweawer, html php i ostalo na dnevni red
http://www.w3schools.com/
ovdje imas tutoriala o html-u xss css xhtml sql asp php i ostalim stvarima vezanim uz izradu web stranice
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
da, u joomli ne pravis stranicu vec APLIKACIJU!!! ha, ha![]()
odnosno stavis si neki template koji onda uređuješ kako hoces u php-u s bazom podataka na apaš-u
joomla ja vrlo jak alat za razvoj web aplikacija u php-u, iako se ne pocinje od samog pocetka ves se nadogradjuje na vec postojeci tamplate, ali naravno taj template mozes i sam izraditi u DW-u ili NVU-u...![]()
Zadnji uredio teoz : 15-06-2007 u 20:14 Razlog: nadopuna
baš mi je drago što je više ljudi u temi a za nekoliko dana dobijam CS3 a anešto sam malo čitao da sadrži odličnu aplikaciju za ovu vrstu posla
...da ako dobivaš jedenu od onih design/web paketa jer je u to ukomponiran DW - kupilo ga - opet si na istom...![]()
Bookmarks