Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Threaded View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opet ja vezano za Optimum web shop.. Dakle u petak sam poslao narudžbu. U subotu su mi potvrdili narudžbu i isti dan sam uplatio pare na njihov račun preko neta (nalog). Transakcija prošla ok + poslao sam im i potvrdu na mail (PBZ je izdaje nakon svake internet transakcije). Potvrdu su pročitali u ponedjeljak (logično, jer u nedjelju ne rade).

E sad malo lošije strane. U subotu kad sam uplatio sam ih zvao na 01/6055-678 da ih obavjestim o uplati (rade od 09-14h). Nitko se ne javlja... Ok, ništa, poslat ću im mail.
    U pon. dobijem na mail delivery report - dakle otvorili su moj mail u kojem je dokaz o transakciji. Opet ih zovem (dvaput, sa vremenskim razmakom između) - ništa...

U mojoj košarici na web šopu još uvijek piše "Čeka se potvrda narudžbe ili uplata po istoj".. Uplatu sam izvršio sa svog PBZ na njihov PBZ račun (to je sve ok, sigurno). Možda sam samo paranoičan, al recite dal je to normalno ili ne?

EDIT:
    Uspio sam ih dobiti danas iz trećeg pokušaja, kažu da je sve ok i da sutra stiže.. Pitao sam zašto na netu piše da se još čeka uplata - kaže da to tako stoji dok ne krene pošiljka (a pošiljka kreće danas).. Slučaj zatvoren
    Zadnji uredio xlr : 17-07-2007 u 15:33
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Slične teme

1. iskustva sa N70..
    By TNT in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-12-2006, 14:15
  2. D800, iskustva vlasnika
    By konan1 in forum Samsung
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 02-07-2006, 21:25
  3. Kupovina na crno: iskustva