jel itko čuo za igru hacker evolution
Igra je predobra, premda je 2d i tekstualna, ali je odlična.
jel itko čuo za igru hacker evolution
Igra je predobra, premda je 2d i tekstualna, ali je odlična.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
daj koji screenshot, ili nešto..
Hacker Evolution vam omogućuje da preuzmete ulogu ageta specijaliziranog za računalnu sigurnost. Nakon što je došlo do pada računalne mreže burze i centralne banke vi znate da nije riječ o tek slučajnom događaju. Svojim hakerskim vještinama otkrijte pozadinu ovog događaja.
Više o samoj igri na službenim stranicama;
http://www.exosyphen.com/page_hacker-evolution.html
Jos jedna od niza nisko budzetnih i lako zaboravljivih igara! Vise za djecu da se uce upravljati misem i tipkovnicom!Crazy 4 this game NOT!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
igra nije za djecu, ali je nisko budžetna, igra ipak traži malo razmišljanja i ne koristi se miš previše.
ali ako ti više voliš punokrvne FPS-ove u kojima ideš naprijed kroz hodnik i sve ubijaš samo izvoli, nemam ništa protiv toga
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
meni se svidja iako sam tek poceo i malo mi je tesko...
no vec na samom pocetku sam skuzio da se razlikuje od UPLINK-a mada ima slicno sucelje... hej od kud ti taj skin ?? ja imam onaj smedji
igra je dobra ali ja sam već zapeo na drugom levelu...
molim pomoć
Potragu za warez stvarima obavite na nekom drugom forumu...
smile333 i BIMMER, pročitajte pravila...
Bookmarks