da li se može u k550i stavit SanDiskova memorija ili to baš mora biti original Sonyjeva?
razmišljam o nadogradnji a SanDiskova je znatno jeftinija
da li se može u k550i stavit SanDiskova memorija ili to baš mora biti original Sonyjeva?
razmišljam o nadogradnji a SanDiskova je znatno jeftinija
Zadnji uredio stef sajla : 11-06-2007 u 05:35
kupi sandisk..ide bez problema..ista kao od sonya al jeftinija
mom frendu sandisk rikno... vele čak da nekad neće otvoriti nešto javlja grešku... no gle ti možda budeš imao sreće![]()
Seriously?
ne da ces ti imati srece, nego je taj compov frend imao nesrecu
ja koristim u oba mobitela sandisk i rade ko urica![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
sandisk ti je ok ja imam m2 karticu i sve radi super!!uzmi si ju ako već nisi
★★★★★
ok. hvala na pomoći - budem probao sa sandiskom.
još jedno pitanje.... da li je moguće natrpat 1 gb glazbe i to sve preslušat s punom baterijom odnosno s jednim punjenjem(teoretski - bez razgovora, poruka i igrica)?
taj mob ti do 22 h može puštati glazbu na sluškama ako je kompletno napunjen,ispraksirano!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
cool. thnx. sve jasno
Uzmi si sandiskovu jer je dosta jeftinija od sonyeve, ja sam neki dan uzeo sandisk za 880 i radi normalno....ako rikne, imas garanciju za nju....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
AFAIK, Sonyjeve kartice se takodjer proizvode u SanDiskovim pogonima, tj. SanDisk proizvodi i za Sony i za sebe. Tako da je IMHO svejedno koju uzmes. Moze ti riknuti i jedna i druga, nijedna nije garancija da ce raditi.
takođe imam SE k550 i molim vas otp kartica sandisk od 1 gb koliko bi koštala ,sad da ne duljim bio sam na nokijima pa me zanima ta kartica ................hvala
190 kn Sandisk 1 GB M2
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902160
san disk su kvalitetne memorije, enma se tu šta pričat, sony je svoje precjenio jer su originalne, ali san disk imam na drugom k800i i radi sve normalno, sad neznam brzine čitanja i pisanja, ali greški nema, već pol godine
Bookmarks