Na C81 RARwiever ne radi baš dobro, dok na CX70 radi odlično i čita i zip i rar dototeke.
Trenutno skupljam po hardu raznorazne wiever-e, pa kad to prikupim dignut ću ovdje.
Na C81 RARwiever ne radi baš dobro, dok na CX70 radi odlično i čita i zip i rar dototeke.
Trenutno skupljam po hardu raznorazne wiever-e, pa kad to prikupim dignut ću ovdje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo, DOCviewer, PDFviewer, RARviewer, ZIPviewer, Sheet(Excell za mob), J-zipman (još jedan ZIP) To sam našao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sam da pitam, kome bi, zašto i zbog čega trebao RAR viewer na mobu il neš slično tome??? DOC i PDF viewer još mogu shvatit, al ne kužim ćemu zip i rar? šta nisu to samo kompresirani fajlovi koje tak i tak moraš raspakirat da bi ih otvarao?
ne kužim. pa me zanima za šta ljudi to koriste, možda i meni treba a da ni neznam![]()
Iako se programi zovu ZIP odnosno RARviewer oni mogu podatke i komprimirati i dekomprimirati. A ako razmisliš čemu služe ZIP i RAR na kompu onda će ti biti jasno da to svojstvo na mobu koji ima ipak daleko manje memorije dobro dođe.
Btw, recimo C81 čita ZIP datoteke po defaultu i ako hoćeš preko BT poslat više datoteka najednostavnije ih je zipat i poslat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks