Isti problemi se i meni dešavaju samo što meni za 1h UKRADE 100mb. Na netlimiteru mi piše da mi troši to na services.exe to je u sistem32. Zašto mi to troši i kak to isključit. Probo sam stavit onaj limit na netlimiteru ali neće. POMOZITE
Isti problemi se i meni dešavaju samo što meni za 1h UKRADE 100mb. Na netlimiteru mi piše da mi troši to na services.exe to je u sistem32. Zašto mi to troši i kak to isključit. Probo sam stavit onaj limit na netlimiteru ali neće. POMOZITE
a cuj, services.exe je Microsoftov dio, ali mozda je i neka "bestija" pa provjeri...
Ali inace sto se tice prometa -
-citanje foruma/ surfanje isto trosi promet (zna se desiti da jedna stranica ima i po 5-6MB, narocito ako je interaktivna)
- o youtube-u i slicnim stvarima da ne govrim
- pa ako imati bilo koji P2P program koji se automtski dize s windowsima
- pa Phazer, ICQ, MSN, Skype... i slicni programcici na koje ljudi zaborave
a sada dolaze one stvari na koje se zaboravlja_
windows update (ako ga niste iskljucili, stalno provjerava i skida)
windwos defender, Zonealarm, Nod i svi ostali antivirus/firewall programi
ako vec mislite da se previse trosi, stavite ruter u bridge mode i napraviti "konekciju" (to nudi t-com na ono cd-u koji dobite), i kad se zelite spojiti na internet ide po istom principu kao na modemu...
..ili izvadite UTP kabel i gotovo
I ako imate wireless a ne koristite ge, iskljucite ga u postavkama rutera, a ako ga korisite, promjenite sifru (i od rutera i od AP-a) i iakljucite broadcast, a ako imate bas nekog frika u susjedstvu pozabacite se MAC filteringom - tu ce svi odustati (iako se i to moze rjesiti ali je previse posla)
Oni koji su presli s modema moraju skuziti da dokle god ste na netu postoji neka "komunikacija" izmedju kompa i interneta....
A i vise surfate - sad u isto vrijeme mozete otvoriti vise stranica - vise slika, vise multimedija - vise prometa.....
da i meni je bilo to i to uslo mi preko msn ili icq.Sad imam i nod32 i avg i spybot,i firewall..we.i znam da ide promet ali nemoze ici preko msn toliko jer recimo ni kada nerazgovaram on ide po 6 ili tak neka sica,a onda je bilo jako jako puno IP adresa i prometa po nekoliko gb,a skidala nisam nist!Uvlekel se neki crvek.I to nemres maknut i maknula sam i msn live i icq 6.Presla na trillian ali i tamo se zna pojavit,jedino gdje nemam je obicni windows messenger.I dobar je taj netlimiter bas zbog toga kaj vidis taj promet!Pa probas maknut uljeze ,ak se da.
Bookmarks