Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 39 od 39
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma stisni onaj + na ie tu je i meni bilo i ako imas puno ip adresa< to ti je to.Ne smije bit toliki promet.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pise mi process(1392), i kad stisnem +, imam 4 ip-a, 3 download (zelena strelica) i 1 upload (crvena strelica), da stavim limit samo na ie, ili na jos nesto?
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy1 Pregledaj post
    pise mi process(1392), i kad stisnem +, imam 4 ip-a, 3 download (zelena strelica) i 1 upload (crvena strelica), da stavim limit samo na ie, ili na jos nesto?
    moras to sve iz ie maknut !

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k750i-->>W800i
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinko moj najbolje ti je da si zapisivas vremena kad si i koliko bio na netu i s kojom ip adresom, pa odes na t-com-ove stranice pa gledas kad je se tko spajo i koliko je skino.. ako od ovog prije nista nije bilo.. ja to gledam kad mi zonealarm pocne da pokaziva na onaj "VU-METAR" i kada one pocnu svijetlit zna se da neko koristi net ili sta skida al isto tako on radi i za procesor i ostalo.. ali moguce je da ti neko KRADE vezu ako imas wirelles ili ako nemas neko ti je se passworda dovukao. sto je i moguce.. u nekim uvjetima.
    Živi kao da ti je svaki dan posljednji

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa sta je tu cudno? pa tako je i meni
    pa komp mora vracat povratne informacije serveru a to ti je upload od oko dvadesetak kb/s i naravno da ce nakrcati jos 100-200mb prometa a pogotovo ako gledas filmice na yotube-u ili koristis IM koji koristi javu za chat
    jos si i dobro proso
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ja sam instalirao net limiter jer imam slican problem, jako puno prometa mi napravi racunalo a men nije jasno odakle. na net limiteru sam vidio zanimljivu informaciju, ostavio sam racunalo da radi kad sam ja otisao do grada na kojih sat i pol vremena. mislim da je icq i bearshare bio upaljen samo da radi, nista nije skidalo, i u tih sat vremena mi je pod "sent" pisalo 15 mb, sta da napravim tim net limiterom ili cim vec da mi racunalo ne trosi prometa previse na internetu?? jer ovim net limiterom ne vidim nikakvo rjesenje

http://img172.imageshack.us/my.php?i...eenshotyt5.png
    Zadnji uredio obeysilich : 03-07-2007 u 11:47

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Net Limiter nije rješenje, on će ti pokazati sve programe koji su trenutno pokrenuti + pokazat će ti njihov promet prema internetu (ako programi ne koriste internet, nećeš ih niti vidjeti na listi). Na kraju kad otkriješ koji program ti guta promet, možeš ga blokirati u Net Limiteru.

Vidi sliku:

1. Označi proces koji je trenutno online (ako označiš ime računala, dakle ovo prvo, onda će ti se pokazivati ukupni promet tog dana). Ako sumnjaš u neki proces, klikni na njega.

2. Kad klikneš na neki proces, pod brojem 2 ćeš vidjeti sve njegove podatke o prometu tog dana. (ako ne vidiš taj dijagram i podatke, onda u donjem desnom kutu prozora Net Limitera klikni na onu malu strelicu)

3. U podacima pod brojem 2 nećeš vidjeti previše, zato kad označiš sumnjiiv proces, klikni na 3. Sad ti se otvara cijela statistika za danas, jučer, tekući mjesec, prošli mjesec.... Ovdje ćeš se valjda snaći jer nema smisla sve objašnjavati. Ovo je recimo moj primjer na slici: danas sam potrošio prometa kolko piše pod 'total'. Od 00h-01h ujutro sam potrošio malo, od 01h-02h nešto više....

Fora je u tome da ovu statistiku možeš dobiti za bilo koji program (proces) koji je prikazan u Net Limiteru. Samo klikni na njega i slijedi istu proceduru.

EDIT:
    Sad vidim i sliku koju si stavio, tih 15MB je ono što si skinuo (received), a kako si označio Operu u listi - ona je napravila taj promet i to ne mora biti ništa čudno ako s njom surfaš. Isto tako i meni Firefox čini barem 80% cijelog prometa dnevno jer uglavnom surfam i skidam preko njega. Prema ovome što imaš na listi, ništa nije sumnjivo, svi procesi su standardni. Možda je kod tebe problem što nesvjesno potrošiš neki promet, ili ne gledaš što skidaš...
    Zadnji uredio xlr : 03-07-2007 u 12:06
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Net Limiter nije rješenje, on će ti pokazati sve programe koji su trenutno pokrenuti + pokazat će ti njihov promet prema internetu (ako programi ne koriste internet, nećeš ih niti vidjeti na listi). Na kraju kad otkriješ koji program ti guta promet, možeš ga blokirati u Net Limiteru.

Vidi sliku:

1. Označi proces koji je trenutno online (ako označiš ime računala, dakle ovo prvo, onda će ti se pokazivati ukupni promet tog dana). Ako sumnjaš u neki proces, klikni na njega.

2. Kad klikneš na neki proces, pod brojem 2 ćeš vidjeti sve njegove podatke o prometu tog dana. (ako ne vidiš taj dijagram i podatke, onda u donjem desnom kutu prozora Net Limitera klikni na onu malu strelicu)

3. U podacima pod brojem 2 nećeš vidjeti previše, zato kad označiš sumnjiiv proces, klikni na 3. Sad ti se otvara cijela statistika za danas, jučer, tekući mjesec, prošli mjesec.... Ovdje ćeš se valjda snaći jer nema smisla sve objašnjavati. Ovo je recimo moj primjer na slici: danas sam potrošio prometa kolko piše pod 'total'. Od 00h-01h ujutro sam potrošio malo, od 01h-02h nešto više....

Fora je u tome da ovu statistiku možeš dobiti za bilo koji program (proces) koji je prikazan u Net Limiteru. Samo klikni na njega i slijedi istu proceduru.

EDIT:
    Sad vidim i sliku koju si stavio, tih 15MB je ono što si skinuo (received), a kako si označio Operu u listi - ona je napravila taj promet i to ne mora biti ništa čudno ako s njom surfaš. Isto tako i meni Firefox čini barem 80% cijelog prometa dnevno jer uglavnom surfam i skidam preko njega. Prema ovome što imaš na listi, ništa nije sumnjivo, svi procesi su standardni. Možda je kod tebe problem što nesvjesno potrošiš neki promet, ili ne gledaš što skidaš...

ma ok je to sto sam ja skinuo, skidao sam neke programe, ali ovo sent nerazumijem , sad mi je 20 mb a neznam odakle

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao obeysilich Pregledaj post
    ma ok je to sto sam ja skinuo, skidao sam neke programe, ali ovo sent nerazumijem , sad mi je 20 mb a neznam odakle
    Ma gdje ti pokazuje da je sent 20MB? Na onom gore screenshotu je sve ok, primio si 15ak MB a poslao manje od megabajta - to je skroz normalno.

Druga stvar je ako si pustio bearshare upaljen dok si išao u grad, onda je sigurno on progutao silne megabajte. Napravi sljedeće:
    http://www.imput.net/slike/X0T62988.jpg

1. Klikni dolje "All" da ti izlista cijelu povijest programa koji su se spajali na net. Na toj listi klikni na "Bearshare" program.

2. Klikni statistiku. Nađi vrijeme kad si bio u gradu (ako je bilo jučer - klikni yesterday. Ako je bilo prije 5 dana - klikni this month i klikni na datum u mjesecu da dobiješ promet po satima). Pogledaj da li je on potrošio te megabajte - pazi da promatraš obje stavke (Receive i Sent)! Ako nije do njega, onda provjeri ICQ. Ako nije niti on, onda moraš malo bolje potražiti jer ako je išta pristupalo netu - net limiter je to registrirao.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa anti-virus ti skida svoje update s net-a, pa sa onda skidaju i update za windowse... sve je to promet...
    |\/|0T0r0La

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isti problemi se i meni dešavaju samo što meni za 1h UKRADE 100mb. Na netlimiteru mi piše da mi troši to na services.exe to je u sistem32. Zašto mi to troši i kak to isključit. Probo sam stavit onaj limit na netlimiteru ali neće. POMOZITE

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mile88 Pregledaj post
    Isti problemi se i meni dešavaju samo što meni za 1h UKRADE 100mb. Na netlimiteru mi piše da mi troši to na services.exe to je u sistem32. Zašto mi to troši i kak to isključit. Probo sam stavit onaj limit na netlimiteru ali neće. POMOZITE
    Dajte ljudi pomagajte.

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    SE K750i@W800i
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Bodovi
    6.850
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.850, Nivo: 19
    Bodovi: 6.850, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mile88 Pregledaj post
    Dajte ljudi pomagajte.
    a cuj, services.exe je Microsoftov dio, ali mozda je i neka "bestija" pa provjeri...

Ali inace sto se tice prometa -
    -citanje foruma/ surfanje isto trosi promet (zna se desiti da jedna stranica ima i po 5-6MB, narocito ako je interaktivna)
    - o youtube-u i slicnim stvarima da ne govrim
    - pa ako imati bilo koji P2P program koji se automtski dize s windowsima
    - pa Phazer, ICQ, MSN, Skype... i slicni programcici na koje ljudi zaborave

a sada dolaze one stvari na koje se zaboravlja_
    windows update (ako ga niste iskljucili, stalno provjerava i skida)
    windwos defender, Zonealarm, Nod i svi ostali antivirus/firewall programi

ako vec mislite da se previse trosi, stavite ruter u bridge mode i napraviti "konekciju" (to nudi t-com na ono cd-u koji dobite), i kad se zelite spojiti na internet ide po istom principu kao na modemu...
    ..ili izvadite UTP kabel i gotovo

I ako imate wireless a ne koristite ge, iskljucite ga u postavkama rutera, a ako ga korisite, promjenite sifru (i od rutera i od AP-a) i iakljucite broadcast, a ako imate bas nekog frika u susjedstvu pozabacite se MAC filteringom - tu ce svi odustati (iako se i to moze rjesiti ali je previse posla)

Oni koji su presli s modema moraju skuziti da dokle god ste na netu postoji neka "komunikacija" izmedju kompa i interneta....
    A i vise surfate - sad u isto vrijeme mozete otvoriti vise stranica - vise slika, vise multimedija - vise prometa.....

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da i meni je bilo to i to uslo mi preko msn ili icq.Sad imam i nod32 i avg i spybot,i firewall..we.i znam da ide promet ali nemoze ici preko msn toliko jer recimo ni kada nerazgovaram on ide po 6 ili tak neka sica,a onda je bilo jako jako puno IP adresa i prometa po nekoliko gb,a skidala nisam nist!Uvlekel se neki crvek.I to nemres maknut i maknula sam i msn live i icq 6.Presla na trillian ali i tamo se zna pojavit,jedino gdje nemam je obicni windows messenger.I dobar je taj netlimiter bas zbog toga kaj vidis taj promet!Pa probas maknut uljeze ,ak se da.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Dovedi novog MAXadsl korisnika!
    By nix1001 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 49
    Posljednji post: 06-03-2007, 18:38

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove