Ima njih par kao velikih ali su sve neki utvari sa malim fontim od 1`4 ekrana a ostalo neka pozadinska slika ako misliš na one koji ne trebaju "potpis"!
Zato mi se i neda čačkati jer stalno u programima dobrima se traži "potpis"![]()
Jel ima netko? ovo što sam našao mora se prvo neka potvrda napravit da bude "signed" i neke još idiotarije, inače bez toga nemogu instalirat!
Ima njih par kao velikih ali su sve neki utvari sa malim fontim od 1`4 ekrana a ostalo neka pozadinska slika ako misliš na one koji ne trebaju "potpis"!
Zato mi se i neda čačkati jer stalno u programima dobrima se traži "potpis"![]()
U Application Manageru idi na opciju da ugasis to sto ti stalno trazi (tamo di ti je popis instaliranih aplikacija, mislim da je pod tools..). Nakon toga ti nece to traziti.
a po meni najbolji sat dolazi s aplikacijom Weather (mobile weather ili tako nesto). Kad to instaliras, imas super screensaver sat, a program mozes ili ne moras koristiti..
Isključio sam tu opciju da instalira samo potpisani soft, ali neće opet instalirat. Ispiše mi "pogreška sa potvrdom, obratite se davatelju programa!"
N73 sucks then.. Nemam pojma. Skini weather pa javi
Sad sam probao napraviti signed file prema uputama, ali nisam uspio. Procedura je jednostavna i dobro objašnjena, ima je na mobil9 stranicama. Kak se točno zove taj Weather? Probao sam tražiti, ali masu je toga mi izbacio pa ga nisam uspio pronaći!
Handy Weather se zove program; trazi na DotSisu
da ne otvaram novu temu za isti softwer..
Dakle ,skinula sam ovo iz naslova za Nokiu E 65 instalirano je ,ali ne znam kako pokrenuti.
Kako da ga postavim za screensaver ???
Help![]()
Odi u postavke trenutno aktivne teme i tu odaberi instalirani screen saver.
Bookmarks