= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
Meni se javlja u posljednje vrijeme sljedeći problem-kako imam laptop, samo kad ne želim surfati-zaklopim ekran.
E, sada kad hoću ponovno surfati, tj. kad ponovno otklopim lap, WLAN je isključen. Nekad se lap spoji još dok klikam na Account na početku, ali sve češće moram čekati nekada do 5 minuta da se spoji s routerom.
Mislio sam da je do PCMCIA kartice, pa sam pokušao Nokijom E70 spojiti se dok laptop "hvata", ali ni mob ne može uhvatiti vezu. Znači nešto je s routerom, zar ne?
Imam T-Comov Siemens SE 555.
više stvari može biti uzrok problema. koju enkripciju podataka koristiš? jel ti je uključen mac filter?

probaj fleshati zadnji frimware za se555, meni je riješio večinu problema vezanih uz spori redial veze nakon klasičnog reconecta svakih 24 sata. jedino što još ne radi 100% kak treba je WPA, nekad zna zezati.

= Citat = Izvorno postao //Wild-Boy\\ Pregledaj post
...evo da se i ja javim koji također u zadnjih tjedan dana imam tolike probleme s DSL-om...jednostavno ne mogu ostavit preko noći da se skida jer se odpoji nekih 5-6 puta...poludim ujutro kad se probudim...
...evo večeras mi se dogodila ista stvar, krenulo me hebat od 18h pa do sada...4 se puta odpojio, ali se nije mogao sam spojit, ili mu totalno padne brzina, i iako je spojen ne mogu ništa ni otvoriti ni skidati ...
koji modem je u pitanju? ako je kasda onda niš novo.
u slučaju da nije problem hardwerske prirode, probaj sa službom za korisnike, zna se dogoditi da su radovi na mreži ili vrlo rijetko kvar linije.